Ioana Simion, dezvăluiri neașteptate despre nunta cu Ilie Năstase: „Mi-a spus să îi împlinesc o singură dorință și după divorțăm”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 18 iunie 2020, 15:17
Ioana Simion și Ilie Năstase au făcut nunta la începutul lunii iunie. Dacă pentru tenisman a fost a cincea oară când a ajuns în fața altarului, pentru soția sa a fost prima dată, iar acest aspect, se pare, i-a și unit în taina căsătoriei.

Ioana Simion și Ilie Năstase erau în pragul divorțului și la un pas să depună , astfel că nimeni nu se mai aștepta la o împăcare. Cu toate astea, cei doi au s-au căsătorit religios și au surprins pe toată lumea. Soția lui Ilie Năstase a dezvăluit cum s-a petrecut schimbarea radicală de direcție și ce anume a determinat-o să îmbrace rochia de mireasă: ”Ilie devenise un pic mai agitat, nu ne mai prea înțelegeam, vorbeam singură. Am mers de două ori să înaintez cererea de divorț și, în ziua în care vorbisem cu avocata mea, eu mă aflam cu Ilie în mașină și i-am spus că merg să depun actele. Atunci m-a făcut să plâng.

Mi-a spus că nu e nevoie să mai merg la avocat, că-mi oferă divorțul la notar, doar să îi împlinesc o singură dorință. Dorința de a fi mireasă. Și după îmi promite că mergem la notar și divorțăm. Atunci mi-au dat lacrimile”, a spus Ioana Simion, conform cancan.ro.

Citește și Antena 1, în stare de alertă! După Marcel Pavel, și Ozana Barabancea ar fi infectată cu COVID-19

Ioana Simion, în vârstă de 43 de ani, și Ilie Năstase, în vârstă de 74 de ani, s-au căsătorit în Constanța, iar petrecerea au făcut-o într-un luxos restaurant de la malul mării. Cei doi și-au ales ca nași pe Ciprian Marica și soția sa, Ioana, care se pare au trecut rapid peste scandalul amantlâcului de acum câteva săptămâni.

Citește și Mercur retrograd în Rac: „Reparăm trecutul și (ne) iertăm”. Cum influențează zodiile

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter