Irina Mohora este însărcinată în luna a șaptea cu al doilea copil

De Adelina Duinea, pe

Prezentatoarea TVR Irina Mohora (36 de ani) este însărcinată în luna a șaptea cu al doilea copil. Aflată în ultimul trimestru de sarcină, fosta actriță din Secretul Mariei spune că a avut și încă are parte de o sarcină ușoară, relatează Click!.

Irina Mohora este însărcinată în luna a șaptea cu al doilea copil

„E o bucurie că în familia noastră va veni o fetiță. Cel mai entuziasmat e Zian, frățiorul ei. Are un comportament aparte, sunt topită după el, e absolut fascinant. Mereu mă întreabă și e extrem de nerăbdător să fie frate mai mare, mă uimește.

Sarcina aceasta a fost total diferită de cealaltă. Nu e grea. De data aceasta, în primele 3 luni am avut acele indispoziții specifice, grețuri, lipsa de energie, somnolența. Mie nu-mi plac dulciurile, dar singurul lucru cu care îmi trecea greața era ciocolata.

Când am trecut de primul trimestru, lucrurile au revenit la normal. Sunt activă, prioritatea mea e emisiunea pentru copii, 1,2,3 și afli tot ce vrei, inspirată de fiul meu. Îmi doresc să fiu activă până în luna a opta. Înot, e sănătos. Fac plimbări, mă joc cu Zian în parc”, a povestit Irina în exclusivitate pentru Click!.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Irina Mohora (@irinamariamohora)

„Contează foarte mult, cred, ce facem cu cei mici când suntem lângă ei. Și îmi doresc să fiu o mămică extrem de activă, să petrec cu Zian, știu că pare clișeic, timp de calitate. Dar niciodată când sunt cu el nu stau. Tot timpul facem câte ceva.

Citește și:

Mihai Albu nu și-a putut suna fiica de Paște. „Mi-ar fi plăcut să o sun”

Fiul Alexandrei Dinu, Mario, la un pas de a se accidenta grav

Familia lui Nelu Ploieșteanu vrea să dea în judecată spitalul în care artistul a fost internat

El este acum pasionat de experimente și face acasă multe. Știi cum erupe un vulcan? Cu oțet și bicarbonat. Și iese lavă. Mergem în parc și descoperim natura, mă cațăr pe toate leagănele, mă dau pe tobogane împreună cu el. Facem o mulțime de lucruri împreună”, mai spunea prezentatoarea TV în toamna anului 2020, tot pentru Click!.

Ce o reprezintă mai mult pe Irina, televiziunea sau actoria?

Irina Mohora a fost întâi reporter, apoi actriță, iar în prezent crede că i se potrivește mai mult televiziunea decât actoria. „Eu lucram deja ca reporter în TVR de 2 ani de zile, eram reporter la emisiunea Tonomatul DP2, prezentată de Cătălin Măruță.

M-au chemat într-o vară să dau o probă pentru acest proiect [Secretul Mariei]. După trei luni am luat castingul și am trecut de la omul de televiziune abia în formare, să spunem, la un actor amator. Așa mi-am dat seama cât de diferite sunt aceste două posturi.

Și mi-am dovedit că mai mult mi se potrivește să fiu om de televiziune și nu actor. Cred că, pentru a fi actor, trebuie să ai studii, în schimb, microbul televiziunii mă prinsese deja. Și după această experiență extraordinară, unde am legat prietenii și am cunoscut oameni fantastici, m-am întors în televiziune.

În viață trebuie să știi foarte clar și ce nu vrei să faci, nu numai ce vrei să faci. Mie mi-a plăcut în televiziune și, ușor-ușor, am început să mă formez. Am fost redactor, reporter, realizator, prezentator și iată-mă acum și în postura de producător al propriului program”, mai spunea Irina în noiembrie 2020.

Foto: Instagram; Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter