Iubita lui Florin Ristei, Naomi Hedman, s-a remarcat în Marea Britanie printr-un scandal televizat

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 15 decembrie 2020, 11:59

Naomi Hedman și Florin Ristei formează un cuplu nou în showbiz-ul monden din România. Cei doi s-au plăcut din prima clipă în care s-au văzut – Naomi, în postura de concurentă la „X Factor”, iar Ristei în rolul de jurat al emisiunii de talente -, dar abia acum, după eliminarea tinerei din show, au decis să își asume relația amoroasă.

Din câte s-a putut vedea la „X Factor”, Naomi Hedman are un talent aparte a cântat și este o prezență încântătoare pe scenă, dar puțini sunt cei care știu că Naomi este obișnuită cu lumina reflectoarelor și cu atenția publicului, ea făcându-se remarcată pe micile ecrane în urmă cu patru ani.

Citeşte şi: Florin Ristei și Naomi Hedman nu se mai ascund. Primele declarații ale juratului de la „X Factor”

În 2016, Naomi a participat la un reality-show matrimonial, din Marea Britanie, denumit „Ex on the beach”, potrivit presei britanice. Formatul show-ului presuspune găsirea unui partener care poate alege dacă își dorește să se implice într-o relație nouă sau să se reîmpace cu fostul/fosta iubit/iubită.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

De cum a debutat în sezonul cu numărul 4 al emisiunii, Naomi a făcut furori printre concurenții de sex masculin și a stârnit invidia reprezentantelor sexului frumos. În cadrul emisiunii, Naomi a pus ochii pe unul dintre concurenți, iar controversele au început când fosta iubită a acestuia a intrat în show.  După cum se poate vedea chair într-unul dintre episoade, Naomi Hedman s-a luat la harță cu fosta iubită a celui care i-a picat cu tronc.

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter