Iulia Albu, dezvăluiri neașteptate cu ocazia zilei sale de naștere: „Voi strânge în brațe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 28 iulie 2020, 17:16

Iulia Albu împlinește astăzi vârsta de 39 de ani, iar cu această ocazie fashion editorul le-a făcut o spumoasă surpriză fanilor și urmăritorilor săi de pe conturile de socializare.

Iulia Albu a făcut niște dezvăluiri neașteptate despre viața sa personală, expuse cu măiestrie printre dorințele și visele sale, printre lecțiile de viață pe care le-a avut de învățat până acum: ” Astăzi este ziua mea. Până la această vârstă pot spune că am învățat câteva lucruri.

  1. Plantele vii cu siguranță nu sunt specialitatea mea. Dovadă clară, pinul uscat din spatele meu. Îl țin, încă, pentru că din același pământ a răsărit o buruiană cu superbe flori roz de care m-am îndrăgostit iremediabil.
  2. Nimeni nu îți poate dicta ce decizii să iei. Cu toate acestea, sunt momente când este bine să asculți sfaturile părinților tăi.
  3. Este întotdeauna ok să fii tu. Chiar dacă ai soarele în ochi și nu vei face cele mai reușite fotografii.
  4. Viața fără puțină dramă devine o comedie proastă. Și mie nu mi-au plăcut niciodată comediile proaste.
  5. Broccoli-ul nu este leguma mea.

Astăzi vreau doar să vă mulțumesc pentru că îmi sunteți aproape.  De mâine, pregătiți-vă de spam cu fotografii cocoțată pe tocuri, cu coroane, pene, găini și curci. 

Citește și – George Burcea poarta din nou verigheta: „Lucrurile încep să se așeze”

Astăzi sunt I, și voi merge desculță prin iarbă, voi dansa sub vie, voi bea vin din căni de lut și îmi voi strânge în brațe copilul și pe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat în afară de tatăl meu. Și vă sugerez să încercați și voi același lucru. Viața nu este pentru a fi trăită doar pe social media” – a scris Iulia Albu pe conturile de socializare.

Citește și – Cum arata fiul Mihaelei Radulescu la 17 ani. Ayan a pozat la bustul gol

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter