Iulia Albu o atacă pe Antonia. Ce a putut spune despre cântăreață

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 08 iulie 2020, 13:42
După ce mai multe vedete au intrat în vizorul Iuliei Albu, a venit rândul Antoniei să fie criticată de aceasta. Totul a început în momentul în care artista a postat o imagine cu manichiura ei pe conturile de socializare. Deși a recunoscut că este o femeie frumoasă, fosta soție a lui Mihai Albu susține că Antonia are un mare defect: nu are manichiura perfectă.

Antonia ”o arde” prost cu manichiura nefăcută de minim o lună într-o reclamă la bijuterii cu diamante”, a comentat Iulia Albu pe Facebook.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica, în format digital!

Da, Antonia este o femeie frumoasă cu o manichiură urâtă și cam atât. Ce vinde? Diamante. Cică. Sub sloganul este momentul tău să strălucești și să te simți frumoasă, femeile din România, cărora mai nou li se spune prin reclamă pe tv că nu este necesar să pună vata peste absorbant, ar trebui probabil să înțeleagă că este ok să își facă manichiura o dată la două luni atâta timp cât arată ca Antonia și poartă diamante”, a continuat Albu.

Și, bineînțeles, când le gătește Alex Velea fiecare clătită în altă tigaie. Sau cum?”, a încheiat Iulia Albu atacul la Antonia.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Iulia Albu și Antonia, precum și imaginea care a făcut-o pe stilistă să o critice pe artistă.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter