Iulia Albu, pregătită să ajungă la altar din nou: „Da, mă mărit!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 iulie 2020, 16:06
Iulia Albu este pregătită să ajungă, din nou, în fața altarului, după divorțul de designerul de încălțământe, Mihai Albu, cu care în prezent este într-un mare scandal în legătură cu Mikaela, fetița pe care o au împreună.

Iulia Albu nu se teme să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară, ba chiar fashion editorul și-a făcut planuri serioase în acest sens și a analizat unele detalii importante, chiar dacă încă nu le-a pus la punct: „Da, mă mărit, dar nu știu să vă spun când. Când se va da drumul la organizat petreceri. Eu am și foarte mulți prieteni și nu pot să fac o nuntă restrânsă (n.r. râde). Îți dai seama că voi face o nuntă restrânsă, foarte. Nu sunt sigură dacă o să fie în țară.

Citește și Dana Rogoz și Radu Dragomir au sărbătorit 8 ani de căsătorie. Ce cadou și-au făcut cei doi

Poate fac două, una în străinătate, una aici. Să știi că nu avem de gând să facem o nuntă tipic românească. Spre exemplu, niciunul dintre noi nu agreează acest obicei de a pune bani în plic, vom face alt gen de nuntă. La noi este o problemă mare pe cine să punem nași, căci nu știm pe cine să punem. E prea complicat. Oare nu aș putea să fac fără nași?”, – a declarat Iulia Albu pentru Libertatea.

Citește și – Mădălin Ionescu, critici dure vizavi de clasa politică: „Eu am în casă două cazuri distruse de un virus!”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter