Iuliana Luciu și Cristian Mitrea formează un cuplu? Cum au fost surprinși?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 03 decembrie 2020, 14:58

Recent, Iuliana Luciu (33 de ani) și Cristian Mitrea (39 de ani) au fost fotografiați de paparazzii Spynews sărutându-se. Până acum, niciunul nu a confirmat sau negat speculațiile că ar forma un cuplu.

Iuliana Luciu și Cristian Mitrea formează un cuplu?

În luna septembrie a anului acesta, despre Iuliana se zvonea că ar forma un cuplu cu hairstylistul Marian Capet. Nici acele speculații nu au fost confirmate sau negate.

În anul 2014, Cristian Mitrea a cunoscut-o pe Andreea Mantea (34 de ani) în cadrul show-ului TV Burlăcița. Prezentatoarea l-a desemnat pe luptătorul de MMA câștigător.

Iuliana Luciu și Cristian Mitrea formează un cuplu? Cum au fost surprinși?

La scurt timp de la încheierea emisiunii, cei doi au dezvăluit că vor deveni părinți. În luna a patra de sarcină, cuplul s-a despărțit. Fosta pereche are împreună un fiu, David, în vârstă de 5 ani.

Ce caută Iuliana Luciu într-un partener? 

„Îmi doresc să fie la fel de nebun ca mine. Să-i înțeleg nebunia și să-mi înțeleagă nebunia. Atunci îți dai seama că el e pentru tine. Când îți găsești jumătatea aia de nebunie, pe care o ai și tu.

Și, nu în ultimul rând, să mă respecte. Eu îmi doresc ceva stabil, normal. Îmi doresc și eu o familie. Îmi doresc copii la un moment dat. Dar nu e greu să faci un copil. Ideea e să-l faci cu cine trebuie.

Și asta cu relația e la fel. Nu poți să intri într-o relație doar de dragul de a fi cu cineva, ca să intri în rândul lumii. Bun, hai că fac niște compromisuri, trec peste orice, mă plictisești, nu-mi place de tine, dar cu toate astea, hai să mergem mai departe, să intrăm în rândul lumii.

Nu pot. La mine e în felul următor, dacă toată lumea o ia în stânga, eu o iau în dreapta. Mie îmi place să fiu altfel”, declara acum ceva timp Iuliana, potrivit Wowbiz.

Foto: Instagram

Citește și:

Mihai și Iulia Albu, noi conflicte din cauza custodiei fiicei lor. Creatorul a fost dat în judecată

Alexis Sharkey, influencer din SUA, găsită fără suflare pe marginea unei șosele din Texas

După primul ei născut, o mamă a pierdut 27 de sarcini: „Este frustrant și dureros”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!