Jennifer Aniston a trebuit să facă un sacrificiu enorm înainte de a primi rolul din „Friends”

De Oana Savin, pe
Pentru a avea succes la Hollywood lui Jennifer Aniston i s-a cerut să facă un sacrificiu imens. Se pare că actrița a fost sfătuită să obțină o siluetă suplă pentru a primi roluri importante.

Înainte de a face parte din distribuția serialului „Friends”, Jennifer a cunoscut o introducere dură în lumea actoriei. Acesteia i s-a spus că este mult prea grasă pentru rolurile aflate atunci pe piață.

Într-o nouă carte ce celebrează 25 de ani de „Friends”, autorul Saul Austerlitz face dezvăluiri uluitoare.

A fost nevoită să slăbească 14 kilograme dacă voia să rămână la Hollywood. Los Angeles era un oraș dur pentru actrițe – era un loc dur pentru femei – iar agentul lui Jennifer Aniston se purta reticent cu ea”, a afirmat autorul.

Atunci, actrița a continuat să lupte cu idealurile de la Hollywood.

Aniston nu era grasă – oricine putea vedea că era frumoasă – dar așa cum show-ul de care avea să fie legată în viitor a demonstrat că camera adaugă cinci kilograme”, a povestit Austerlitz.

Jennifer a mai vorbit în trecut despre problema greutății sale, într-un interviu pentru Rolling Stone, spunân că obișnuia să „mănânce prea multe sandvișuri cu maioneză”.

Maioneză pe pâine albă – cel mai delicios lucru din lume”, spunea atunci celebra actriță.

De asemenea, ea precizat că nu o deranja faptul că agentul ei îi dădea feedback-uri negative.

Agentul meu mi-a spus-o direct. Cel mai drăguț lucru pe care l-a făcut… Cel mai dezgustător lucru de la Hollywood – nu primeam multe roluri deoarece era prea plinuță”, a mai zis Aniston.

Jennifer Aniston, acum în vârstă de 50 de ani, a recunoscut că ar fi putut face alegeri mai sănătoase în tinerețe, iar comentariile primite au făcut-o să își schimbe dieta.

După ce a făcut schimbările necesare în dietă și a scăpat de câteva kilograme, Jennifer a primit rolul Rachel Green și viața ei s-a schimbat pentru totdeauna.

În anul 2016, Jennifer Aniston a fost numită Cea mai frumoasă Femeie din Lume, iar recent a declarat că se simte mai bine ca niciodată.

La 50 a fost prima dată când m-am gândit, „Păi, numărul acela”. Nu știu ce înseamnă pentru că nu mă simt diferit. Lucrurile nu se schimbă într-un anumit fel, fizic mă simt incredibil”, a menționat ea pentru InStyle.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Jennifer Aniston.

Sursă foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter