Jennifer Lopez și Maluma formează un cuplu pe platourile de filmare. Cei doi vor juca împreună într-o comedie

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 07 octombrie 2019, 17:28
Jennifer Lopez și Maluma formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, însă totul se petrece doar pe platourile de filmare. Cei doi artiști vor juca împreună în pelicula ''Marry Me'', o comedie romantică a cărei acţiune se petrece la New York.

Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani, și Maluma, de doar 25 de ani, au făcut marele anunț pe rețelele de socializare, tot acolo unde și-au surpins fanii cu o interpretare de excepție a celebrei piese No me ames, piesă pe care artista o cânta împreună cu Marc Anthony, fostul său soț și bun prieten al lui Maluma. De altfel, Maluma și Marc Anthony interpretează împreună remixul piesei Felices los 4, varianta salsa. Secvența face parte din concertul lui Maluma susținut aseară la New York, acolo unde JLO  a fost invitată de onoare.

 

View this post on Instagram

 

Tonight at @thegarden with @maluma 💜✨

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Maluma și Jennifer Lopez își vor surpinde, însă, pe deplin fanii în momentul în care filmul ”Marry Me” va apărea pe marile ecrane. Deocamdată, cei doi au filmat doar primul episod. Astfel, artistul columbian, Maluma, îl va interpreta pe Bastian, un rocker care îşi păreseşte iubita, personaj interpretat de Jennifer Lopez, cu puţin înainte de nuntă: „Este distractiv când artişti din genuri diferite se unesc şi contribuie la crearea a ceva special, autentic şi adevărat”, –  a scris Jennifer Lopez pe Instagram, acolo unde a postat și câteva fotografii de la filmări.

Comedia ”Marry Me”  se anunță a fi un real succes, atât datorită distribuției, cât și faptului că regizată de Kat Coiro, cea care a realizat serialele ”Shameless” şi ”Modern Family”.

Vezi imaginile cu Jennifer Lopez și Maluma în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter