Jorge, criticat de fani că își lasă băiețelul să se îmbrace în rochițe. Cum a reacționat artistul

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 februarie 2021, 17:30

La finalul lui 2020, Jorge (38 de ani) a plecat cu soția sa, Ramona, și cu băiețelul lor David (3 ani) la munte pentru a se bucura de zăpadă. Îndrăgitul artist a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii de acolo, iar printre acestea s-a numărat o poză care a stârnit un val de reacții neașteptate din partea internauților. Jorge a încărcat pe Instastory o fotografie în care îl ține în brațe pe David care, spre uimirea tuturor, este îmbrăcat într-o rochiță cu volănașe.

Citeşte şi: Ce bine se înțeleg Jorge și Alina Laufer, fosta lui soție. Familiile celor doi, reunite pentru aniversarea fiicei lor

„La început a fost greu, mă împotriveam, băiatul meu trebuie să fie băiat, apoi îmi scria lumea și aveam dubii. După un timp am simțit să îl sutin necondiționat, că de fapt asta înseamnă iubirea, nu să îl iubesc așa cum vreau eu, ci așa cum vrea el”, a explicat Jorge pe Instatory.

Fanii s-au declarat îngrijorați de decizia artistului de a-și lăsa băiatul să se îmbrace în haine de fetițe.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

„Te rog, nu! Nu-i mai faceți unghiile, nu-l mai îmbrăcați în rochițe etc. Nu faceți decât să-i impregnați în creier că poate fi și altfel decât băiețel. Este păcat pentru că este un băiețel atât de bun și frumos. Vă apreciez ca familie!”, a fost mesajul trimis de un fan.

Jorge a răspuns spunând că micuțul lor nu este în niciun fel constrâns să se poarte așa: „Îți mulțumesc pentru grijă, însă noi gândim diferit. David vrea singur să se îmbrace în rochițe, să se joace cu păpușile, să se dea cu oja, iar noi nu vrem să îl frustram sau să îl constrângem că așa vrea societatea sau că așa e normal. Normalul lui David este să fie cum vrea e și cu cine vrea el.”

David mai are două surori vitrege mai mari, pe Karina, de 12 ani, (fiica lui Jorge cu Alina Laufer, fosta soție) și pe Ilinca, de 18 ani, (fata Ramonei din prima căsnicie).

Sursa foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter