Justin Bieber a reluat legătura cu Selena Gomez

De Oana Savin, pe
Justin Bieber a decis să reia legătura cu fosta sa iubită, cântăreața Selena Gomez, deși s-a căsătorit de puțin timp cu modelul Hailey Baldwin.

Artistul a fost foarte afectat de faptul că Selena a avut o nouă cădere nervoasă după ce a auzit că Justin s-a însurat cu Hailey, deoarece ea spera că mai există o șansă pentru ea și solist.

Gomez a fost internată timp de o lună într-o clinică de lângă New York, specializată în tratarea bolilor mintale.

De câțiva ani, Selena suferă de câșiva ani de depresie, anxietate, atacuri de panică și se luptă și cu boala autoimună Lupus.

După externare, artista a revenit la viața ei obișnuită și și-a onorat contractele de publicitate pe care le avea.

Justin și Selena au reluat legătura

De curând, artistul a decis să reia legătura cu fosta sa iubită pentru a afla care este starea ei de sănătate și dacă are mevoie de ajutor, potrivit unei surse apropiate celor doi, citată de HollyScoop.

Acest gest al cântărețului a deranjat-o pe Hailey, care este foarte geloasă, mai ales când vine vorba de Selena Gomez cu care Justin a trăit o poveste de dragoste.

Deși Justin a încercat să o liniștească, spunându-i că discuția nu a depășit limitele prieteniei, Baldwin, care luna trecută și-a schimbat numele pe rețelele de socializare în Bieber, nu a fost foarte convinsă.

Triunghiul amoros Justin-Selena-Hailey

După ce au decis să mai acorde o șansă relației lor la începutul acestui an, Justin și Selena s-au despărțit totuși în luna fabruarie. La scurt timp Bieber s-a întors la fosta sa iubită, modelul Hailey Baldwin, cu care a avut o relație tumultoasă.

Însă, se pare că artistul a avut intenții serioase de această dată pentru că după doar câteva săptămâni a cerut-o de soție pe frumoasa blondă.

Cei doi s-au căsătorit mai apoi în secret, iar nunta cea mare este programată pentru 2019.

Aceste evenimente care au vuit în presa din întreaga lume au zdruncinat-o pe Selena Gomez, care a cedat nervos. Cântăreața încă mai spera că ea va fi cea care va deveni soția lui Justin Bieber.

Însă, acum ea și-a revenit și încearcă din răsputeri să revină pentru acest an dificil.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter