Karlie Kloss este însărcinată cu primul ei copil! În octombrie a aniversat doi ani de căsnicie

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 15 martie 2021, 11:24

Karlie Kloss (28 de ani) va deveni mamă. Acesta va fi primul copil al modelului și al soțului ei, Joshua Kushner (35 de ani). Perechea și-a oficializat relația în urmă cu doi ani, în New York.

Karlie Kloss este însărcinată cu primul ei copil! În octombrie a aniversat doi ani de căsnicie

Vestea vine la doar câteva zile de la aniversarea de doi ani a căsniciei cuplului. Duminică, 18 octombrie, modelul a scris în mediul online: „Mă îndrăgostesc din ce în ce mai mult de tine cu fiecare zi. Aniversare de 2 ani fericită.”

La nunta perechii au fost prezenți fratele mirelui, Jared Kushner, și soția lui, fiica lui Donald Trump Ivanka. Rochia de mireasă a fost semnată Dior, a avut mâneci lungi din dantelă și un decolteu larg în V. Fusta a fost amplă și a avut trenă. Partenerul de viață al modelului a optat pentru un costum negru clasic.

Ceremonia a fost restrânsă, cu mai puțin de 80 de invitați. În iunie 2019, Karlie și Joshua au petrecut din nou, de data aceasta alături de toți cei care nu le-au putut fi alături în cadrul primei ceremonii. Kary Perry și Orlando Bloom, jurnalistul Derek Blasberg și fondatoarea revistei Garage, Dasha Zhukova, au fost prezenți la petrecere.

Dintre aceștia, pe conturile personale de Instagram, Derek și Dasha au publicat imagini surprinse în timpul evenimentului. Derek a publicat o imagine cu Joshua, născut evreu, și Karlie, care s-a convertit înaintea primei ceremonii, fiind ridicați pe scaune în timpul unui dans tradițional.

„Fie ca mariajul vostru să fie la fel de intens și de durată ca mahmureala mea după acest weekend”, a scris Derek alături de imagine.

„Mi-am cunoscut, m-am îndrăgostit și căsătorit realmente cu sufletul meu pereche. Este partenerul meu în viață. Este cel mai bun prieten al meu. Este jumătatea mea. Nu știam că pot iubi pe cineva în acest mod.

Mă simt de parcă am crescut împreună. L-am cunoscut când aveam doar 19 ani. Încă mă maturizam la acel moment”, mărturisea Karlie în trecut. „Joshua mă iubește și mă susține mai mult decât oricine altcineva. Vrea să-mi urmez visurile”, a mai spus.

Foto: Instagram

Citește și:

Actorul Adrian Nartea din „Vlad” va deveni tată pentru a doua oară

Anne Hathaway, mamă din nou? Ce spune despre un al treilea copil?

Keanu Reeves, schimbare radicală de look. Cum a fost surprins pe străzile din Berlin?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter