Kate Middleton a dezvăluit porecla pe care i-a pus-o Prințesei Charlotte

De Oana Savin, pe
Kate Middleton a dezvăluit, în timpul unei vizite în Irlanda de Nord, porecla pe care i-a pus-o fiicei sale, Prințesa Charlotte. Și este de-a dreptul adorabilă!

În timpul călătoriei la Ballymena, ducesa de Cambridge a stat de vorbă cu o bloggeriță, Laura-Anne, care are un fiu, Bertie. În timpul conversației, Kate a exprimat: „Oh! Are aceeași vârstă ca Lottie!”.

Dar aceasta nu este singura poreclă pe care William și Kate o au pentru fiica lor. Ei îi mai spun micuței prințese ”Poppet”.

Poreclele membrilor Familiei Regale

Prințesa Charlotte nu este singura persoană din Familia Regală a Marii Britanii care are o poreclă. Prințul Charles îi spune lui Meghan „Tungsten”, iar prințul William îi spune Reginei Elisabeta a II-a, „Gary”.

De asemenea, micuții prinți îi spun lui Charles „bunicul Wales”, iar pe Camilla o strigă „GaGa” și deseori vorbesc despre „bunicuța Diana”.

Cât despre străbunica lor, Charlotte și George o numesc pe suverana britanică „Gan-Gan”.

O sursă a explicat pentru The Sun de ce Familia Regală alege să folosească porecle: „Nu se pricep prea bine să comunice unul cu altul, iar acesta este unul dintre motive. Poreclele sunt o modalitate de a elimina o parte din tensiune”.

De asemenea pot fi o familie copilăroasă. Le place să joace jocuri și își oferă unul altuia cadouri amuzante. Cred că este din cauză că sunt nevoiți să fie serioși în viața publică. Regalitățile întotdeauna s-au jucat în privat”, a mai spus sursa citată.

În anul 2016, după nașterea Prințesei Charlotte, Kate a afirmat: „Este un lucru special să am o fetiță. Mă simt foarte, foarte norocoasă că George are o soră mai mică. Regina a fost încântată că este fetiță și când ne-am întors la Kensington, ea s-a aflat printre primii vizitatori”.

Ea (n.r. Regina) întotdeauna le lasă câte un mic cadou în camera lor când mergem în vizită la ea și asta arată cât de mult își iubește familia”, a mai spus ducesa de Cambridge în acel moment.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter