Kevin Hart, imagini din timpul recuperării după accidentul auto VIDEO

De Oana Savin, pe
„Nu lua de bună ziua de azi deoarece cea de mâine nu este promisă”, spune Kevin Hart, care în urmă cu câteva luni a suferit un accident auto ce l-a trimis direct pe masa de operație.

Actorul în vârstă de 40 de ani a împărtășit pe contul său de Instagram un filmuleț făcut în timpul perioadei de recuperare de după accidentul din septembrie.

Practic ceea ce realizezi este că nu tu deții controlul. Oricât ai crede că deții controlul, nu este așa. La sfârșitul zilei, totul se poate sfârși”, spune Kevin în filmuleț.

În imagini apare Hart după operația la spate, alături de cuvintele: „Lumea mea s-a schimbat pentru totdeauna”.

Filmulețul îl înfățișează pe actor în spital, în timp ce câteva asistente îl ajută să se ridice pentru prima dată, primii pași care mai târziu s-au transformat în terapie fizică, iar mai târziu în exerciții.

Pe parcursul filmulețului, Kevin Hart împărtășește cu fanii săi reflecțiile sale asupra vieții.

Când Dumnezeu vorbește, trebuie să asculți. Vă jur, viața este amuzantă. Deoarece cele mai nebunești lucruri care ți se întâmplă ajung să fie ceea ce aveai nevoie. Și în acest caz, simt că Dumnezeu mi-a spus să mă așez. Când te miști prea repede și faci prea multe, câteodată nu poți vedea lucrurile pe care ar trebui să le vezi. Dar după accidentul meu văd lucrurile diferit. Văd viața dintr-o perspectivă nouă”, susține actorul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter