Kevin Spacey, acuzat de atentat la pudoare

De Oana Savin, pe
Actorul Kevin Spacey va apărea, luni, în fața instanței pentru a răspunde unei acuzații de atentat la pudoare, după ce a pipăit un angajat în vârstă de 18 ani al unui restaurant din Nantucket Island.

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/functions.php on line 235

Se așteaptă ca Spacey, câștigător al două premii Oscar, să pledeze nevinovat la această acuzație, notează The Guardian.

Un judecător a respins cererea lui Spacey de a fi reprezentat prin avocaţi, pe care actorul o solicitase temându-se că prezenţa sa „va amplifica publicitatea negativă deja generată” în acest caz.

Potrivit unei declarații a procurorului Michael O’Keefe, acuzațiile vizează un presupus incident dintr-un restaurant din Nantucket în iulie 2016.

Anul trecut, la o lună după deschiderea cazului, mama presupusei victime a organizat o conferinţă de presă în care l-a acuzat pe Spacey că i-a agresat sexual fiul după ce i-a cumpărat alcool.

Băiatul, care în acel moment avea 18 ani, nu avea vârsta legală, de cel puțin 21 ani, pentru a putea consuma alcool în statul Massachusetts.

În ziua în care a fost inculpat, Spacey s-a apărat prin intermediul unui videoclip pe Youtube, în care actorul american a împrumutat vocea lui Frank Underwood, personajul pe care l-a interpretat în serialul „House of Cards”.

Dacă nu am plătit pentru lucruri despre care ştim amândoi că le-am făcut, atunci cu siguranţă nu voi plăti pentru lucruri pe care nu le-am făcut”, a afirmat Kevin.

Acuzaţia din Nantucket este pentru moment singura care a mers până la punerea sub acuzare a lui Kevin Spacey, însă alte anchete au fost demarate contra starului de cinema în urma unor plângeri similare, la Los Angeles şi Londra, unde artistul american a fost director al teatrului Old Vic timp de 11 ani.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!