Kinga Sebestyen a intrat în Cartea Recordurilor. Ce record a doborât

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 30 ianuarie 2020, 17:00
Kinga Sebestyen a avut parte de o surpriză de proporții cu ocazia zilei sale de naștere. Cea care a făcut Kangoo Jumps un fenomen internațional a primit, în ziua aniversării sale, vestea că a intrat oficial în Cartea Recordurilor, după ce, în luna octombrie a anului trecut, a organizat cea mai mare oră de Kangoo Jumps din istorie.

Kinga Sebestyen a primit cel mai frumos cadou, coincidența făcând ca omologarea acestui record să fie înregistrată exact de ziua sa de naștere: “Este cel mai frumos cadou pe care l-aș fi putut primi vreodată. A durat mai bine de trei luni pentru ca reprezentanții Cărții Recordurilor să omologheze ceea cea am realizat în octombrie în Oradea. Au analizat fotografiile și înregistrările video din toate unghiurile ca să confirme cifrele adunate de cei care au fost prezenți atunci la eveniment. Acum totul este cert și oficial: 1657 de persoane au luat parte simultan la un antrenament Kangoo Jumps.

Atunci, în Piața Unirii din Oradea, au fost câteva sute de oameni în plus, care vroiau să participe, însă nu se înscriseseră în prealabil în aplicație, așa cum era antrenamentul. Dacă o făceau, depășeam probabil pragul de 2000 de persoane, ceea ce este enorm. Sunt recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă în această perioadă. Kangoo Jumps are o popularitate mai mare ca niciodată și lansăm noi și noi cluburi cu instructori acreditați în toată țara”, – spune Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen a intrat în Cartea Recordurilor. Ce record a doborât

În data de 13 octombrie 2019, peste 1600 de persoane au urcat pe ghetele rebound pentru recuperare medicală, specifice Kangoo Jumps, și au făcut mișcare, neîntrerupt, timp de 30 de minute, pe muzică antrenantă, în Piața Unirii din Oradea, ghidați de pe scenă de Kinga Sebestyen. Mulți dintre aceștia au făcut Kangoo Jumps pentru prima dată. Participanții au purtat tricouri albastre, galbene și roșii, recreînd astfel, în ansamblu, tricolorul României. În Piața Unirii din Oradea au fost prezenți și reprezentanții Guinness Book Of World Records pentru a verifica manifestarea și a omologa recordul mondial. Astfel, prin acțiunea pe care a organizat-o întoamna anului trecut, Kinga Sebestyen a pus Oradea și România în Cartea Recordurilor.

A fost necesar ca cel puțin 1300 de persoane să se înscrie și să participe la eveniment pentru a doborî recordul inițial deținut de Germania: “Kangoo Jumps este sportul sănătății și al fericirii! Sunt atât de mulți oameni în România și peste hotare care iubesc acest sport și îl practică cu cea mai mare bucurie! Ghetele autentice Kangoo Jumps au fost create în scop de recuperare medicală, astfel că nu doar că protejează articulațiile și coloana la sărituri, dar lucrează musculatura per ansamblu și ard grăsimea mult mai repede decât în cazul altor sporturi. În ultimele șase luni am demonstrat, de altfel, beneficiile extraordinare ale acestui sport asupra sănătății a 80 de persoane cu diverse afecțiuni, prin studiul medical KAPO – Sănătate pe ghete.

Kangoo Jumps făcut corect, cu instructori acreditați și ghete originale, aduce beneficii indiscutabile asupra sănătății și a siluetei. În plus, spre deosebire de alte sporturi, îl practici cu bucurie și plăcere de fiecare dată. Nu e niciodată o corvoadă. Au dovedit-o și cei peste 1500 de oameni, de diverse vârste, copii și bătrâni deopotrivă, care au fost în Piata Unirii din Oradea duminică și au sărit și au urmat coregrafia noastră timp de cel puțin 30 de minute, fără oprire. Mulți nici nu făcuseră acest sport înainte și au declarat că nu s-au simțit niciodată atât de bine. Sunt mândră de toți cei care au participat și care își manifestă dragostea pentru Kangoo Jumps. După eveniment s-au înmulțit considerabil cererile de a include Kangoo Jumps în săli de sport din toată țara”, – a declarat atunci Kinga Sebestyen.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter