Lady Gaga a vorbit deschis despre relația cu Bradley Cooper: „Am vrut ca oamenii să simtă acea dragoste”

De Oana Savin, pe
După ce întreaga lume a vuit despre o posibilă romanță între Lady Gaga și Bradley Cooper, artista americană a decis să vorbească deschis despre relația ei cu celebrul actor. Aceasta a povestit și despre momentul romantic de la gala Oscar, când au lăsat impresia că sunt extrem de îndrăgostiți.

Formau un cuplu în filmul „A Star is Born” și mulți au vrut să îi vadă împreună și în viața reală, deși Cooper avea o relație cu modelul irina Shayk, cu care are și o fetiță. Iar duetul de pe scena Oscarurilor a alimentat zvonurile potrivit cărora cei doi s-ar iubi și în viața reală. Puncul culminant a venit în momentul în care Bradley și Irina au anunțat că se despart.

De atunci și până acum, nici actorul și nici cântăreața nu au făcut vreo declarație referitoare la relația lor.

Dar Lady Gaga a decis că este timpul să vorbească deschis despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat între ea și cel care i-a fost partener în film.

În timpul galei Oscar, unde piesa „Shallow” a primit și o statuetă, Lady Gaga și Bradley Cooper au stat lipiți unul de celălalt în fața pianului și s-au privit în ochi, iar la final cei doi s-au îmbrățișat prelung.

Deși a părut un moment intim, se pare că totul a fost orchestrat.

Sincer, cred că media se comportă foarte prostește. Adică, am inventta o poveste de dragoste. Pentru mine, ca artistă și actriță, sigur că am vrut ca oamenii să creadă că eram îndrăgostiți. Și am vrut ca oamenii să simtă acea dragoste la Oscaruri”, a declarat artista pentru Elle.

Am vrut să pătrundă prin lentilele acelei camere și să ajungă la fiecare televizor. Și am lucrat din greu la asta, am muncit câteva zile. Am planificat totul, a fost orchestrat ca un spectacol”, a precizat Gaga, în vârstă de 33 de ani.

La sfârşitul lunii februarie, Lady Gaga a infirmat zvonurile potrivit cărora ar avea o relaţie amoroasă cu actorul Bradley Cooper.

Oamenii au văzut acolo iubire, dar ghiciţi ceva: este exact ceea ce am vrut ca voi să vedeţi pe scenă. Acesta este un cântec de dragoste, filmul este despre o poveste de dragoste”, a adăugat artista pop.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter