Lady Gaga, acuzată că a furat piesa „Shallow”

De Oana Savin, pe
Lady Gaga a afost acuzată că a furat piesa „Shallow”, cu care a câștigat anul acesta premiul Oscar, de la compozitorul american Steve Ronsen. Artista este amenințată cu un proces de milioane de dolari.

Ronsen susține că Gaga i-a plagiat piesa „Almost”, pe care a lansat-o în anul 2012.

Potrivit The Mirror, artista, câștigătoare a nouă premii Grammy, a fost amenințată legal din cauza a trei note progresive, ce stau la baza piesei „Shallow”.

Steve Ronsen a declarat că aceste note au fost luate din cântecul său, „Almost”, iar acum îi cere cântăreței un acord ce implică mai multe milioane de dolari.

Lady Gaga și-a angajat deja un avocat care să lupte împotriva afirmațiilor compozitorului american.

Domnul Ronsen și avocatul său încearcă să facă bani ușori pe spatele unui artist de succes. Este rușinos și greșit. O aplaud pe Lady Gaga că are curajul și integritatea de a se apăra în numele artiștilor de succes care se primesc astfel de pretenții. Lady Gaga va lupta cu vigoare și va câștiga”, a afirmat avocatul cântăreței.

De asemenea, echipa legală a lui Gaga a explicat că piesa lui Ronsen nu seamănă deloc cu „Shallow”, în afară de acele trei note progresive, ce pot fi găsite în numeroase cântece de-a lungul secolelor.

„Shallow” a fost scris de Lady Gaga împreună cu Mark Ronson, Andrew Wyatt și Anthony Rossomando, membru al trupei Dirty Pretty Things.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter