Lady Gaga este din nou singură

De Oana Savin, pe
Lady Gaga este din nou singură! La trei luni de când s-a aflat că formează un cuplu cu inginerul de sunet Dan Horton, artista a confirmat de Instagram că s-a despărțit de acesta.

O femeie ce urmează să se căsătorească și o doamnă singură”, a scris Gaga într-un InstaStory în care apare alături de prietena ei, Sarah Nicole Tanno.

Lady Gaga este din nou singură

În luna iulie, Lady Gaga a fost văzută sărutându-se cu Dan Horton, în timp ce se aflau la un brunch în Studio City, California.

Cântăreața a ținut departe de ochii publicului noua sa relație. A publicat o singură imagine ce înfățișa o cină la lumina lumânărilor, în luna septembrie, ce a fost pregătită chiar de Horton.

Lady Gaga a mai fost logodită cu Christian Carino, de care s-a despărțit la scurt timp după alnsarea filmului „A Star is Born”, peliculă care i-a adus și un Oscar pentru piesa „Shallow”. Imediat după aceea au apărut zvonuri potrivit cărora Gaga ar avea o relație cu Bradley Cooper, zvonuri alimentate și de despărțirea actorului de modelul rus Irina Shayk.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter