Lady Gaga își dorește să devină mamă

De Oana Savin, pe
Lady Gaga, în vârstă de 33 de ani, a declarat că își dorește, în viitorul apropiat, să devină mamă. De asemenea, ea speră că va fi foarte ocupată și pe plan profesional.

Cântăreața a fost invitată la NikkieTutorial, unde a vorbit despre planurile ei pe viitorii 10 ani.

„Plănuiesc să scriu mai multă muzică, genuri muzicale pe care nu le-am abordat, vreau să îmi surprind fanii. Vreau să fac mai multe filme, vreau să am copii și să cresc și mai mult propriul meu brand de cosmetice, Haus Laboratories”, a declarat artista.

Gaga a prezentat, în cadrul vlogului, și câteva produse cosmetice Haus Laboratories, moment în care a explicat cum pasiunea ei pentru machiaj și capacitatea de a se transforma au ajutat-o să își creeze alt ego-ul muzical.

Îmi place machiajul. M-am descoperit prin machiaj, asta m-a făcut să mă simt frumoasă, m-a ajutat să mă reinventez ca Lady Gaga”, a mai spus ea.

Ultimul an a fost unul plin pentru artistă: a debutat ca actriță în filmul „A star is born”, a câștigat un oscar pentru piesa „Shallow”, s-a despărțit de logodnicul ei, a intrat într-o relație cu inginerul de sunet Dan Horton. Însă relația lor s-a destrămat după doar trei luni.

Acum, Lady Gaga se concentreză pe viața profesională și speră ca în curând va deveni și mamă.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter