Lady Gaga refuză să comenteze zvonurile privind sarcina

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 16 iulie 2019, 17:12
Lady Gaga refuză să facă vreum comentariu privind zvonurile care au zguduit presa mondenă privind o posibilă sarcină cu Bradley Cooper.

În urmă cu câteva zile, presa de peste Ocean a scris că artista ar fi însărcinată cu actorul Bradley Cooper, care de curând s-a despărțit de modelul Irina Shayk.

Deși cei doi au tot negat că ar avea vreo relație amoroasă, fanii au continuat să speculeze acest lucru. Astfel că zvonurile privind o idilă între Cooper și Gaga s-au înmulțit în ultima perioadă.

Lady Gaga refuză să comenteze zvonurile privind sarcina

Bradley Cooper și Lady Gaga

In Touch Weekly, o revistă de scandal americană, a publicat săptămâna aceasta pe prima pagină o fotografie a celor doi, speculând că Lady Gaga ar putea aştepta un copil de la Bradley Cooper.

Toată lumea spune că Gaga radiază şi îşi ascunde burtica incipientă. Desigur, singura persoană care ar putea fi tatăl este Bradley. Aşteptăm ca ea să facă anunţul oficial”, ar fi spus un presupus prieten al cuplului pentru revista americană.

De această dată, nici Lady Gaga și nici Bradley Cooper nu au mai făcut niciun comentariu. De fapt, în urmă cu câteva zile, artista a postat o imagine pe Instagram de la parada PRIDE la care a participat, în care se poate vedea că nu are niciun fel de burtică, iar abdomenul ei este în continuare tonifiat.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter