Larisa, mărul discordiei în formația „Talisman”. Ce spunea Tavi Colen despre soția lui Alin Oprea

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 19 august 2020, 17:34
Tavi Colen și Alin Oprea nu au fost doar colegi de trupă, ci și prieteni foarte apropiați, însă se pare că cei doi au ajuns la cuțite chiar din cauza Larisei, soția lui Alin Oprea cu care acum se află în plin proces de divorț.

Trupa Talisman s-a destrămat în urmă cu 15 ani, însă nici până în ziua de astăzi Tavi și Alin nu s-au împăcat. La momentul respectiv, Tavi Colen a spus cuvinte grele la adresa Larisei, aspect care l-a deranjat foarte tare pe Alin și, se pare, a dus și la ruptura formației care se bucura de un real succes:

„Aveam momente când Larisa îmi spunea cum să cânt, cum să merg, cum să mă îmbrac. L-am rugat să nu mai vina cu soția la concerte, nu că nu mi-ar fi plăcut fața ei, ci pentru felul în care se comporta față de mine și dădea indicații. Putea să vină în sală, dar nu în culise.”, – a spus Tavi Colen în trecut, atunci când trupa Talisman s-a destrămat.

Citește și – Cât costă bolidul de lux pe care-l conduce Alex Bodi

Larisa și Alin Oprea divorțează după 23 de ani de mariaj, iar motivul este infidelitatea artistului, dar și problemele pe care le avea cu alcoolul. Cei doi nu s-au înțeles în fața notarului, prin urmare, divorțul va ajunge la tribunal. Motivul este că Alin Oprea nu dorește să o lase pe mama celor doi copii ai săi să-i poarte numele mai departe.

Citește și – Lună Nouă în zodia Leu. Șanse de afirmare. Noi capitole se scriu în dragoste

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter