Larisa Oprea, acuzată că ar fi vinovată de divorțul dintre ea și Alin Oprea

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 21 august 2020, 17:03
Dacă până acum Alin Oprea se făcea vinovat de divorțul dintre el și soția sa, Larisa, rolurile par să se fi inversat. Acum, apropiați ai cuplului o acuză pe femeie că ar fi condus relația spre sfârșit prin comportamentul ei.

Mai exact, Larisa este acuzată că ar fi impus un regim „dictatorial” în căsnicia ei cu Alin de la Talisman, iar acest comportament ar fi provocat ruptura dintre ei.

Se pare că Larisa Oprea l-ar fi făcut pe artist să se îndepărteze de mai mulți prieteni și i-ar fi impus, de-a lungul timpului, mai multe lucruri soțului ei.

„Am cunoscut-o și pe doamna Larisa. Toți oamenii cu personalitate din jurul lui Alin era foarte repede compromiși și eliminați din proximitatea acestuia, prin tertipuri feminine bine elaborate, astfel încât soțul să nu simtă implicarea ei directă, uneori chiar Alin făcea pași dictați de ea, crezând că sunt hotărârile lui”, a declarat un apropiat de-al cântărețului pentru Cancan.

„O iubea și nu mai vedea nimic în afară de ea și familia lui. În acest fel, doamna Larisa, prin intermediul lui Alin, dar și direct, a eliminat din trupa Talisman oameni și instrumentiști extrem de valoroși, care și la ora actuală performează în trupe de legendă din România”, a mai spus sursa citată.

Citește și: Larisa, mărul discordiei în formația „Talisman”. Ce spunea Tavi Colen despre soția lui Alin Oprea

Alin Oprea, acuzat că și-a înșelat soția

Alin Oprea a fost acuzat că și-a înșelat soția timp de doi ani de zile. Mai mult, el a fost acuzat că are probleme cu alcoolul, nu doar de apropiați, ci și de fostul lui coleg de trupă, Tavi Colen.

„Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens”, a spus Tavi Colen la momentul destrămării trupei Talisman.

Acum, Alin și Larisa sunt la un pas de divorț, după un mariaj de 22 de ani. Cei doi vor ajunge la tribunal întrucât bărbatul nu vrea sa Larisa să îi mai poarte numele după divorț.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Alin și Larisa Oprea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter