Larisa Oprea, prima declarație despre divorț: „Nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viaţă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 14 august 2020, 16:45
Larisa şi Alin Oprea sunt în plin proces de divorţ. Cu toate că cei doi hotărâseră să se despartă la notar, pe cale amiabilă, iată că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, dat fiind că nu s-au înțeles în privința numelui, prin urmare vor ajunge în instanţă.

Soţia artistului de la Talisman a făcut declaraţii neaşteptate despre acesta, Larisa mărturisind că nu-l mai recunoaște pe cel alături de care și-a petrecut 23 de ani din viaţă. Reamintim că motivul divorțului este infidelitatea artistului. Alin Oprea are de doi ani o amantă, pe soția unui om de afaceri din Cluj, alături de care s-a și mutat zilele trecute, faptu ce a trezit nu doar dezamăgirea, ci și revolta copiilor.

„Nu e deloc uşor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâţia ani. Am asistat la o piesă de teatru şi nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viaţă. Păcat. Mi-e ruşine doar de copiii noştri. Să faci aşa ceva la vârsta asta…”, a declarat Larisa pentru Click.ro.

Citește și –  Silvia Dumitrescu suferă de o boală rară: „Nu are niciun leac. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta”

Alin Oprea s-a abţinut de la declaraţii, însă în urmă cu câteva zile el a afirmat pentru aceeaşi sursă: Aştept să treacă postul Sfintei Mării şi voi vorbi atunci”.

Citește și – Anna Lesko, afectată de pandemie: „Nu se întrevede vreo variantă de redresare”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter