Larisa vs Alin Oprea. Scandalul continuă: „De când e cu amanta a început să îşi denigreze soţia”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 august 2020, 15:17
Noi detalii ies la iveală despre divorțul momentului. Deja s-au creat două tabere, persoane care o susțin pe Larisa și persoane care-l susțin pe Alin.

După ce au apărut informații cum că Alin a fost cel care a salvat-o de închisoare pe fosta sa soție, iată că acum fostul component al trupei Talisman primește o nouă bilă neagră: „Alin este total schimbat. Nu mai e omul de dinainte.

De când e cu amanta a început să îşi denigreze soţia în aşa fel încât să creadă lumea că, de fapt, ea e vinovată de divorţ, nu el că a fugit cu amanta. Există şi prieteni din preajma lui care o acuză pe Larisa că ar fi fost autorul moral al acestei escapade a lui Alin. Din cauza comportamentului ei dictatorial el ar fi plecat de acasă.” – au precizat surse apropiate ale celor doi pentru Click!.

Pe de o parte, copiii sunt de partea mamei și refuză complet să mai aibă de-a face cu tatăl lor, excluzându-l din familie, iar pe de altă parte Tavi Colen are doar cuvinte acuzatoare la fosta soție a lui Alin Oprea. Și ca și cum n-ar fi fost de ajuns, Alin Oprea a fost acuzat că a avut probleme cu alcoolul, iar Larisa l-a ajutat să-și depășească viciul. Deci, există două tabere, iar balanța se înclină constant când într-o parte, când în cealaltă.

Citește și – Ruby a ajuns la spital. Artista a trecut printr-o operație

Larisa și Alin Oprea vor ajunge la tribunal pentru a-și disputa divorțul și asta pentru că, după o relație de 23 de ani și doi copii, artistul nu vrea să-și lase fosta soție să-i mai poarte numele.

Citește și – Dani Oțil a împlinit 40 de ani. Ce coincidență bizară a trăit artistul. Nu scapă de imaginea Mihaelei Rădulescu

Sursă foto: arhivă
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter