Lavinia Petrea, primele fotografii de la nuntă

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 mai 2020, 11:43
Lavinia Petrea și-a bucurat nespus și neașteptat fanii. Frumoasa prezentatoare de la pupitrul știrilor Pro Tv a publicat pe blogul său, laviniapetrea.ro, o serie de fotografii de la nunta sa.

Lavinia Petrea este căsătorită cu procurorul Romulus Dan Varga și au împrună trei copii, Mathias, , Klara, și Karin. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu 7 ani, însă prezentatoarea de televiziune a preferat să țină totul departe de ochii curioșilor până acum: “Alături de zilele în care ni s-au născut cei trei copii, ziua în care ne-am căsătorit religios, este cea în care m-am simțit cea mai fericită. Și a fost exact așa cum mi-am dorit. Despre mine și despre El. Despre noi, doi oameni fericiți și recunoscători că s-au găsit și  împărtășc asta și cu cei pe care îi prețuiesc.” – a scris Lavinia Petrea pe blogul său.

Despre bărbatul care o face fericită, Lavinia Petrea a ținut să puncteze: “În adolescență visam mult, inclusiv la acel Făt-Frumos lângă care să trăiesc până la adânci bătrâneți.  Acum îl am lângă mine… până când, vom vedea!? Mă numesc Lavinia Varga și de când port acest nume sunt cea mai fericită și împlinită femeie.”

Citește și Mihai Albu, acuzații dure la adresa fostei soții, Iulia Albu: “I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt în pericol”

Lavinia Petrea se consideră o femeie împlinită și fericită,“mama a trei copii pe care mi i-am dorit din tot sufletul și soția unui om minunat fără de care nu aș fi completă“, după cum ea însăți a scris pe blogul său.

Citește și – Cum arată Alexandru, băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Sursă foto: www.laviniapetrea.ro
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter