Lavinia Pîrva a clarificat zvonurile referitoare la divorț: „Momentan suntem îndrăgostiți”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 05 aprilie 2021, 15:12

Deranjată de zvonurile din presă că ar divorța, Lavinia Pîrva (35 de ani) a clarificat speculațiile în mediul online. Lavinia și artistul Ștefan Bănică Junior (52 de ani) au devenit părinți în luna mai a anului trecut. Cuplul are un fiu, Alexandru, în vârstă de 1 an și jumătate.

Lavinia Pîrva a clarificat zvonurile referitoare la divorț: „Momentan suntem îndrăgostiți”

„Și iată cum se vuiește că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Păi nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă!

Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel și instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul.

Căci nici ea, instanța sărăcuța, altă treabă nu are! Doamne, mare ți-e grădina!”, a scris Lavinia, în mediul online.

„Cum să ghicești așa în stele divorțul cuiva pentru simplul fapt că verigheta lipsește de pe deget? Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește COVID-ul de metal?

Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun ca să dormiți liniștiți! Când voi divorța, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!!!!!!”, a mai scris Lavinia Pîrva.

Lavinia și Ștefan Bănică s-au căsătorit în Bulgaria, în urmă cu trei ani, iar alături le-au fost doar câțiva membri de familie și cei mai apropiați prieteni.

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit și mi-am dorit să fac acest pas acolo. În Bulgaria sunt niște locuri extraordinare.

Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat. Cununia religioasă a fost făcută în România. Am avut și două domnișoare de onoare, prietenele mele.

Nașii sunt buni prieteni, care nu sunt cunoscuți publicului, nu sunt artiști”, a declarat Lavinia Pîrva, în 2018.

Artistul mai are doi copii, Radu (18 ani), din relația cu Camelia Constantinescu, și Violeta (12 ani), din mariajul cu Andreea Marin.

Foto: Instagram

Citește și:

Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, acuzat că deține o rețea uriașă de proxenetism

Ce frumoasă este fiica actorului Denis Ștefan și a „bebelușei” Cristina! Delia a împlinit 7 ani

EXCLUSIV! Interviu cu regizorul britanic Peter Cattaneo: cel mai nou film al său, „Military Wives”, ne arată puterea solidarității feminine

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter