Lavinia Pîrva, despre fiul ei, Alexandru: „Ziua mă solicită foarte mult”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 22:40

Lavinia Pîrva (35 de ani) și Ștefan Bănică Jr. (52 de ani) au devenit părinții unui fiu, Alexandru (1 an și 5 luni), în mai 2019. Recent, invitată în emisiunea „Vorbește lumea”, de la Pro TV, artista a vorbit despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mamă.

Lavinia Pîrva, despre fiul ei, Alexandru: „Ziua mă solicită foarte mult”

„Este genul de copil bombă cu ceas. O am pe mama alături. (…) În mare parte, de când s-a născut Alexandru, este alături de mine. Am timp să lucrez. Dar da, în mare parte stau cu el. Nu vreau să pierd nimic. Multe lucruri le fac de acasă”, a povestit Lavinia.

„Am găsit o fabrică foarte aproape de mine care face aceste hăinuțe pe care eu le-am gândit. Sunt într-o perioadă foarte frumoasă. Sunt foarte fericită cu Alexandru. Este altceva. Doarme noaptea, da. Ziua mă solicită foarte mult, dar îmi face plăcere pentru că intru cumva în lumea lui și mă simt extraordinar de bine”, a continuat.

„Mă inspiră foarte mult Alexandru. Am făcut acest nou proiect pentru că, după cum bine știți, în timpul sarcinii eu am luat foarte multe kg. De ce mă temeam, da. A venit pandemia, nu am ieșit din casă, nu mi-am schimbat garderoba. În momentul în care am avut voie, am plecat să fac cumpărături. Nu am găsit nimic să mi se potrivească, să-mi placă. Am făcut mai multe ținute care au avut succes la prietenele mele. (…) Este un lucru care-mi place”, a mai spus solista.

Lavinia Pîrva: „Îi place să cânte cu tati la pian și îi place chitara”

„De dormit doarme, de mâncat mănâncă, uneori mai face și mofturi. E mofturos, da. Îi place foarte mult să se joace cu aspiratorul, să dea cu mătura. Are o ureche muzicală foarte bună. E și normal, pentru că a ascultat muzică de când era în burtică. Îi place să cânte cu tati la pian și îi place chitara. Este un copil foarte vesel. Este îndrăgostit (n.red.: Ștefan Bănică Junior de fiul lui). Pandemia asta cumva ne-a ajutat, pentru că am stat foarte mult împreună, alături de el. Între ei doi este o legătură foarte puternică”, a mai adăugat artista.

Cu cine seamănă fiul perechii?

Întrebată cu cine seamănă fiul ei, Lavinia a adăugat: „Momentan nu ne dăm seama. Seamănă cu tati, da, când era el mic, comparând pozele”.

În continuarea interviului, solista a mărturisit că fiul ei o domină și că speră să ia curând „taurul de coarne”. Artista a mai dezvăluit și că fiului ei îi place să urce și să coboare scările, lucru care pe ea o ajută să se mențină. Totodată, Lavinia a mărturisit că nu este foarte strictă când vine vorba de alimentația lui Alexandru.

Ștefan Bănică Junior mai are alți doi copii, un fiu și o fiică, Radu Ștefan (17 ani) și Ana Violeta (11 ani). Radu este fiul artistului din relația cu Camelia Constantinescu, iar Violeta este fiica acestuia din al doilea mariaj cu prezentatoarea TV Andreea Marin. Ștefan și fostele sale partenere de viață au rămas în relații bune, pentru binele copiilor lor.

Foto: Instagram

Citește și:

A murit Conchata Ferrell. Actrița din serialul „Doi bărbați și jumătate” avea 77 de ani

Otniela Sandu nu a mers până la 4 ani. De ce afecțiune a suferit? „A fost un șoc pentru ai mei”

Oana Roman a reușit să slăbească 10 kilograme cu o dietă inventată de ea. Cum arată vedeta acum

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter