Liam Gallagher și-a anulat concertul de la festivalul Fall in Love din cauza scenei

De Oana Savin, pe
Liam Gallagher, fost membru al trupei Oasis, și-a anulat în ultimul moment concertul pe care trebuia să îl susțină duminică seară la Festivalul Fall din Love din Mogoșoaia, iar motivul a fost unul cu totul surprinzător: scena.

Cu câteva minute înainte de începerea concertului, organizatorii au anunțat că britanicul nu va mai urca pe scenă „din motive de siguranță”.

Din cauza unor probleme tehnice legate de festival, Liam Gallagher nu va cânta la Festivalul Fall în Love în seara aceasta. Promotorul va încerca să stabilească o nouă dată pentru întoarcerea lui Liam, iar detaliile despre bilete vor fi disponibile în următoarele zile”, au anunțat organizatorii.

De asemenea, artistul britanic a afirmat pe Twitter că este „extrem de supărat” din cauza acestei situații.

Din motive de securitate legate de scenă am fost sfătuiți să nu concertăm la festibvalul Fall in Love din seara asta. Sunt extrem de supărat că am venit până aici și nu putem cânta pentru voi, dar siguranța este pe primul loc”, a scris Liam Gallagher pe rețeaua de socializare.

Anularea concertului a stârnit revoltă printre spectatori, mai ales că cei mai mulți veniseră special pentru artistul britanic.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter