Lidia Buble, prima declarație despre zvonul despărțirii de Răzvan Simion

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 iunie 2020, 12:01
Lidia Buble a avut prima reacție în contextul zvonurilor care susțin că artista și Răzvan Simion nu ar mai forma un cuplu. 

Lidia Buble și Răzvan Simion sunt împreună de peste 6 ani de zile, însă faptul că cei doi nu au petrecut Crăciunul împreună a alimentat o serie de zvonuri conform cărora cei doi s-ar fi despărțit. Cu toate că Lidia Buble a explicat în nenumărate ocazii faptul că nu-l prezintă pe Răzvan Simion părinților din simplul motiv că în familia lor există o regulă clară care spune că partenerul va fi prezentat doar după cererea în căsătorie, gura lumii nu contenește.

Lidia Buble s-a săturat de reacțiile răutăcioase ale internauților și le-a răspuns destul de dur acestora în câteva Instastory-uri: „Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară. Când o să fie ceva, am să anunț personal. Stați liniștiți, că nu o să aflați din presă”  – a transmis Lidia Buble vizibil deranjată de zvonurile că s-ar fi despărțit de Răzvan Simion.

Lidia Buble și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai frumoase, solide și energice cupluri din showbizz-ul autohton. În ciuda diferenței de vârstă de aproape 13 ani, cei doi sunt împreună de mult timp și au reușit să depășească toate obstacolele întâmpinate. În anul 2015, Răzvan Simion s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de căsătorie. Prezentatorul de televiziune are doi copii din primul mariaj: Ianca şi Tudor, care locuiesc cu mama lor la Timișoara. Diana Simion și-a refăcut viața sentimentală și de curând s-a afișat alături de noul său iubit.

Lidia Buble, prima declarație despre zvonul despărțirii de Răzvan Simion

Vezi mai multe imagini cu Lidia Buble și Răzvan Sumion în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!