Lili Sandu, revoltată cu câteva zile înainte de a naște: „Nu pot înțelege cum un tată nu-și poate ține copilul în brațe în maternitate”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 22 iulie 2020, 20:22
Lili Sandu se află cu sarcina pe ultima sută de metri și urmează să nască în scurt timp, însă bucuria vedetei este știrbită de restricțiile impuse de autorități ca urmare a pandemiei de coronavirus.

Lili Sandu este revoltată că toate cluburile și plajele sunt pline de oameni, că toți petreac în voie uitând de regulile de distanțare socială, dar un tată nu este lăsat să asiste la nașterea copilului său. Actrița a mers la o ultimă vizită la medicul care-i urmărește sarcina și cu această ocazie a postat o fotografie și și-a spus nemulțumirea pe rețelele de socializare: „În spatele acestor măști pe care le am purtat nu din dorința de a ne ascunde chipul, se află un doctor minunat, căruia nu vom avea destule cuvinte de mulțumire și eu, o viitoare mămica cu inima strânsă de emoție de necunoscut, cu muuulte întrebări la care am primit mereu răspunsuri calme și liniștitoare din partea dansului. Ieri a fost pentru prima data de când a început toată nebunia asta cu pandemia când am fost efectiv copleșită, dărâmată emoțional.

Cu tot vuietul asta din jurul meu legat de înmulțirea cazurilor de îmbolnăvire parca am lăsat garda jos și uitasem de suflețelul asta minunat dăruit de Dumnezeu pe care-l am in pântece. Am trecut prin toate stările de la frustrarea de a mi aduce copilașul in aceasta lume’, la a fi nevoită poate sa i ascund fetișoara adorabila cu o masca de protecție, la furia ca poate nu vom mai avea niciodată libertatea cu care am fost obișnuiți și dezamăgirea ca nu sunt in stare ca nu am puterea de a face mai mult, de a schimba ceva…

Nu pot înțelege cum oamenii se pot îmbulzi cu sutele pe plaja sau in cluburi și practic au libertatea’ sa facă ce vor, iar un tata nu și poate tine copilul in brațe intr-o maternitate in primele lui minute de viața din cauza unor reguli… Ah, la un act atât de minunat și de însemnat pentru doi viitori părinți aveți reguli! Trist…

Mi-a prins tare bine să merg în vizită la d-nul doctor, care, parcă mi-a luat cu mâna tot ce mă măcina și mi-a readus fericirea din nou in suflet atunci când mi-a reamintit ce mare binecuvântare este acest copilaș și cât de norocoși am fost eu și Silviu ca Dumnezeu ni l-a trimis fără sa mai fim nevoiți sa trecem prin chin’, ca el ne-a ales sa-i fim părinți. Ca momentul nașterii va fi exact așa cum mi-l doresc și nimic nu va sta în calea bucuriei mele de a deveni mamă, așa cum mi-am imaginat în toate aceste 9 luni.

Citește și – Smiley, mesaj tranșant după interviul oferit de Andreea Esca în care recunoaște că a fost infectată cu coronavirus

Astăzi m-am trezit super pozitivă și fericita și am decis ca baby shower-ul pe care mi-l doresc și de care m-am tot îndoit dacă sa-l ținem sau nu, sa rămână ON, așa cum am stabilit pentru ca nimic nu ne va stirbi fericirea de a ne bucura alături de cei dragi (cu toate măsurile de siguranța) de venirea pe lume a fiului nostru.”, a scris Lili Sandu pe Instagram.

Citește și – Dana Rogoz, mesaj emoționant și trist: „Ce s-a întâmplat cu lumea în care trăim?”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter