Mădălina Ghenea a decis să își crească fetița în Italia

De Oana Savin, pe
Mădălina Ghenea s-a mutat în Italia pentru a-și continua cariera artistică, imediat după ce s-a despărțit de tatăl fiicei sale, Matei Stratan. Aceasta a luat-o cu ea și pe Charlotte, în vârstă de 2 ani, pe care a decis să o crească în spirit italian.

Ghenea a ajuns în Italia pe când avea doar 14 ani. S-a obișnuit rapid cu viața în peninsulă și i-a plăcut atât de mult acel stil de viață încât dorește același lucru și pentru fiica ei.

Cu toate că Charlotte are de abia 2 ani, mama sa îi vorbește mult în italiană, pentru ca fetița să învețe limba înainte de a merge la grădiniță, potrivit Libertatea.ro.

Pe de altă parte, Mădălina Ghenea nu vrea ca micuța sa să își uite rădăcinile, astfel că are grijă să îi vorbească și în română.

Astfel, Charlotte va putea interacționa ușor cu tatăl ei, dar și cu bunicii atunci când se vor vedea.

Dacă Medălina încearcă să o familiarizeze pe Charlotte cu limba italiană, tatăl fetiței, Matei Stratan, obișnuia să îi vorbească doar în engleză atunci când locuiau toți trei la București. Acesta voia ca Charlotte să poată conversa în această limbă de la o vârstă fragedă.

Nici limba engleză nu îi este străină Mădălinei Ghenea care, în urmă cu cinci ani, s-a mutat o perioadă în Marea Britanie. La scurt timp, ea s-a întors la Milano, unde primește tot timpul oferte de muncă în domeniul modei și al cinematografiei.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter