Mădălina Ghenea, înșelată. Mesajul tulburător postat de actriță

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 13 noiembrie 2017, 16:12
Este frumoasă și dorită de milioane de bărbați, însă cine s-ar fi așteptat ca tocmai Mădălina Ghenea să nu aibă noroc în dragoste? Ei bine, se pare că aceasta nu reușește să tragă lozul câștigător și la final tot singură rămâne.

Cu toate că am fi crezut că de data aceasta va ajunge la altar alături de tatăl fetiței sale, Matei Stratan, lucrurile nu par să meargă foarte bine în relația celor doi, cel puțin așa ne lasă să înțelegem un mesaj pe care actrița l-a postat pe pagina sa de Instagram și pe care, ulterior, a decis să-l șteargă: „Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul.” – a scris Mădălina Ghenea.

Madalina Ghenea

Zvonul că Mădălina Ghenea ar fi fost înșelată circulă deja de câteva săptămâni bune, însă, se pare că de data aceasta actrița l-a și confirmat prin intermediul acestei postări.

După ce Mădălina Ghenea a bifat câteva relații, ce-i drept de scurtă durată, cu celebrități de la Hollywood, printre care îi amintim pe Leonardo DiCaprio, Gerarld Butler, cel care, de altfel, a și însoțit-o în România și Philipp Pleine, frumoasa actriță părea că și-a găsit liniștea în brațele lui Matei Stratan, fiul unui potent om de afaceri din Iași căruia i-a și dăruit un copil în aprilie anul acesta.

Citește și – Prima fotografie cu fetiţa Mădălinei Ghenea. Incredibil cât de bine îi seamănă!

Citește și – A fost acuzată că și-a părăsit copilul și a plecat să se relaxeze. Ce a răspuns Mădălina Ghenea

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter