Mădălina Ghenea, ținută spectaculoasă pe covorul roșu de la Cannes

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 mai 2019, 14:18
Mădălina Ghenea nu a lipsit nici în acest an de pe covorul roșu de la Cannes. Frumoasa româncă a optat pentru ținute extravagante, care i-au pus în evidență trupul perfect.

Actrița și modelul Mădălina Ghenea obișnuiește să participe la toate marile evenimente din lumea filmului și a modei. Pe unde trece, frumoasa româncă, în vârstă de 30 de ani, atrage toate privirile cu silueta ei impecabilă și primește de fiecare dată aprecierile criticilor de modă.

Mădălina Ghenea pe covorul roșu de la Cannes 2019

Anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes, Mădălina Ghenea, mama unei fetițe de doi ani, a optat pentru ținute îndrăznețe, care i-au pus în evidență formele.

A arătat spectaculos atât în salopete, cât și în rochiile purtate la premiera filmului „Once Upon a Time in Hollywood“, în distribuția căruia se află și Leonardo DiCaprio, cel despre care presa internațională a scris că a avut o legătură amoroasă cu românca.

Coincidență sau nu, aceea a fost seara când actrița a purtat cea mai spectaculoasă dintre ținute, o rochie albă din voal cu trenă, decorată cu paiete argintii și pene de struț, semnată Georges Hobeika. Actrița a avut un machiaj natural și bijuterii simple, dar a purtat pe cap o diademă cu pietre prețioase care a completat perfect look-ul de prințesă.

Una dintre aparițiile memorabile de la Cannes ale Mădălinei Ghenea a fost cea de la ediția din 2015, când a apărut îmbrăcată într-o ie semnată de un designer basarabean, pe care a asortat-o cu o fustă pantalon.

Mădălina Ghenea și-a început cariera în lumea modei la doar 15 ani, iar în 2011 a debutat ca actriță. Succesul nu a întârziat să apară, iar în 2012 a primit distincția Sorriso diverso Roma pentru rolul interpretat în filmul „Razzabastarda” de Alessandro Gassman.

Sursă foto: Hepta.ro

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter