Maddox, fiul Angelinei Jolie și Brad Pitt, se mută în Coreea de Sud

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 07 august 2019, 10:29
Maddox, fiul cel mare al Angelinei Jolie și Brad Pitt a decis să se mute în Coreea de Sud. Acesta va studia biotehnologie la Universitatea Yonsei, începând din această toamnă.

Potrivit revistei People, Maddox Jolie-Pitt, în vârstă de 18 ani, a ales să urmeze cursurile Universității Yonsei, aceasta fiind una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior din Coreea de Sud, cu toate că a fost acceptat și la alte facultăți.

Pentru a se putea muta acolo, tânărul a studiat limba coreeană.

Mama (n.r. Angeline) îi dă drumul în august. Este foarte mândră. Îi va fi foarte dor să-l vadă, însă este pregătită”, a declarat o sursă apropiată vedetelor.

Reprezentanții universității Yonsei au confirmat că Maddox a trecut cu bine examenul de admitere în luna iunie și va studia la Colegiul Internațional Underwood al instituției.

Nu există multe opțiuni pentru cei care ar vrea să studieze științele vieții și biotehnologie în limba engleză în Asia. Se pare că a ales Universitatea Yonsei pentru că are astfel de cursuri la Colegiul Internațional Underwood”, a afirmat un reprezentant al universității.

Maddox este unul dintre copiii adoptați ai fostului cuplu de la Hollywood, Angelina Jolie și Brad Pitt. Acesta s-a născut în august 2001, în Cambodgia.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter