Madonna a fost aspru criticată pentru omagiul adus Arethei Franklin la MTV Video Music Awards

De Oana Savin, pe
Madonna a stârnit indignare și furie pe rețetelele de socializare, după ce omagiul adus reginei muzicii soul, Aretha Franklin, s-a dovedit a fi un discurs despre ea însăși.

Timp de 10 minute, vedeta, care trebuia să onoreze viața și realizările Arethei Franklin, care a decedat săptămâna trecută la vârsta de 76 de ani, a ales să vorbească despre începuturile carierei sale de dansatoare și cântăreață, concentrându-se pe anecdone legate de propria sa viață, relatează Daily Mail.

Artista a povestit publicului despre suişurile şi coborâşurile îndelungatei sale cariere, întorcându-se la Aretha doar pentru a menţiona că a intrepretat unul din cântecele acesteia („(You make Me Feel Like) A Natural Woman” ) în cadrul unei audiţii pentru doi producători de discuri francezi.

Citește și: Cele mai șocante ținute de la MTV Video Music Awards 2018

Criticile nu au întârziat să apară, Madonna fiind acuzată de egocentrism. Internauții s-au înfuriat pentru faptul că starul nu a vorbit suficient despre persoanlitatea pe care fusese invitată să o omagieze.

Mai multe staruri, printre care actriţa Ariel Winter, cantautoarea Kandi Burruss, sau prezentatorul radio Charlamagne Tha God, au criticat prestaţia Madonnei, îndoindu-se că discursul său a fost unul despre Aretha Franklin.

Citește și: Cele mai frumoase ținute la MTV Video Music Awards 2018 FOTO

Deci…acesta este un omagiu pentru Aretha? Sau doar profiți de oportunitate pentru a vorbi despre tine?” a scris Ariel Winter pe Instagram.

Tot discursul a fost despre ea când trebuia să fie despre Aretha Franklin”, a notat şi cantautoarea Kandi Burruss.

„Madonna știe că Madonna nu a murit?”, a scris o utilizatoare Twitter.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter