Madonna, testată pozitiv pentru anticorpii specifici coronavirusului: „Vreau să ies să iau o gură de aer cu Covid-19”

De Raluca Vițu, pe

Regina muzicii pop a mărturisit într-o postare pe rețelele de socializare că a fost testată pozitiv pentru anticorpi specifici noului coronavirus. Madonna, în vârstă de 61 de ani, a făcut dezvăluirea într-un filmuleț, intitulat ”Jurnal de carantină nr. 14”, pe care l-a postat pe contul ei de Instagram.

„Am făcut un test zilele trecute şi am descoperit că am anticorpi specifici coronavirusului”, a spus Madonna în filmare, adăugând că plănuieşte ca în urma rezultatului primit să iasă la plimbare.

„Mâine o să ies la o plimbare lungă cu maşină, o să-mi deschid geamul şi o sa iau o gură de aer cu COVID-19. Sper ca soarele să străluceacă”, a mai spus cântăreaţa.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#staysafe #staysane

O postare distribuită de Madonna (@madonna) pe

Artista nu a menționat dacă a avut sau nu simptomele bolii Covid-19.

Citeşte şi: Madonna, probleme de sănătate. Vedeta nu mai poate merge

La scurt timp după apariția postării, celebra cântăreață a fost surprinsă la o petrecere organizată cu ocazia zilei de naștere a unui prieten apropiat, fotograful Steven Klein (55 de ani). În ciuda pandemiei de coronavirus, din pozele în care au fost surprinși invitații la petrecerea respectivă, reiese că nimeni nu purta măști de protecție și nimeni nu ținea cont de distanțarea socială.

Specialiștii averizează că dacă testul de anticorpi cu noul coronavirus iese pozitiv, acest lucru nu înseamnă că persoana respectivă este 100% imnuă.

„Un rezultat pozitiv arată că ai anticorpi specifici virusului, iar aceştia rezultă în urma infectării cu SARS-CoV-2 sau un alt coronavirus. Încă este neclar dacă aceşti anticorpi pot oferi protecţie (imunitate) împotriva reinfectării. Asta înseamnă că încă nu ştim dacă anticorpii te fac imun în faţa viruslui”, au explicat experții de la Centrul de Prevenție și Control al Bolilor, din SUA, potrivit pagesix.com

Madonna stă în izolare cu familia ei: iubitul, Ahlamalik Williamns (26 de ani) și cu copiii, gemenele Estere și Stella (7 ani), Mercy James (13 ani), David Banda (14) și Rocco (19).

Sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter