Maria Constantin, primele declarații după despărțirea de Dacian Varga

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 februarie 2020, 15:05
Maria Constantin și Dacian Varga nu mai formează un cuplu. Cu toate că cei doi păreau să se îndrepte către altar, iată că situația a luat o altă întorsătură și s-au despărțit definitiv.

Maria Constantin și Dacian Varga locuiau împreună de un an de zile, aveau planuri comune de viitor, și nimic nu prevestea faptul că cei doi ar avea probleme în relație. Cu toate astea, artista și fotbalistul și-au spus adio și fiecare a pornit pe alt drum. Maria Constantin a dat vestea despărțirii, însă nu a spus întocmai care au fost motivele, ci a lăsat să se înțeleagă că înstrăinarea dintre ei a fost cauza care a stat la baza rupturii:

”Da, ne-am despărțit, însă nu vreau să dau prea multe detalii. Pot să spun că lui Dacian nu am ce să îi reproșez, e un om foarte bun, însă am ajuns să ne înstrăinăm. Eram amândoi foarte ocupați, așa am ajuns în punctul de a discuta față în față ferm și să ajungem la această decizie”, a declarat Maria Constantin pentru click.ro.

Maria Constantin se pare că este o ghinionistă în dragoste. Cântăreața de muzică populară a fost căsătorită de două ori, însă de fiecare dată a ajuns la divorț. În urma primei căsnicii, cu solistul Ciprian Tapotă, a devenit mama unui băiețel, pe nume Codruț. Cei de-al doilea mariaj, care a durat doar 3 ani, a fost cu Marcel Toader, cel care a murit pe 3 august 2019, la doar 56 de ani, în urma unui infarct.

Vezi mai multe imagini cu Maria Constantin în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter