Marinela Niţu şi Miron Cozma s-au căsătorit în secret

De Adina Radu, pe

Când nimeni nu mai credea în dragostea platonică dintre Marinela Niţu şi Miron Cozma, iată că cei doi s-au căsătorit sâmbătă, în mare secret, la Braşov. Fără invitaţi, fără rude…
 …ci doar câţiva paparazzi ca martori, cei doi vor rămâne împreună „până când moartea îi va despărţi”, ne-a asigurat „luceafărul huilei”.

Hotărât să îşi pună ordine în viaţă, fostul lider al minerilor şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o de soţie pe cea care i-a fost muză, timp de 10 ani, pentru poeziile scrise în închisoare.

Decizia sa i-a şocat până şi pe apropiaţi care nu bănuiau absolut nimic despre planurile celor doi îndrăgostiţi. Cozma nu l-a invitat nici pe fiul său, Dani Cozma, şi nici pe fosta sa soţie, avocata Monica Ionescu, care au aflat din presă despre nunta celor doi.

O poveste de dragoste impresionantă, cu fireştile „suişuri şi coborâşuri” ale vieţii, idila celor doi părea imposibilă.

Dupa 13 ani de iubire neîmpărtăşită, în care el ba a stat închis, ba căsătorit de vreo două ori, iar ea a fost mai mult plecată în America, unde s-a şi căsătorit cu un afacerist, drumurile celor doi s-au reîntalnit.

Şi totuşi, destinul se încăpăţânează să fie contra iubirii lor puternice, mai ceva ca în telenovele. Liderul mineriadei din ’91 riscă să intre din nou la închisoare pentru încălcarea unui ordin judecătoresc care îi interzice să intre în Petroşani, până în anul 2012.

Foto: Arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro