Martori: Moartea Prințesei Diana nu a fost un accident

De Oana Savin, pe
Două persoane care au fost martore la accidentul Prințesei Diana susțin că decesul acesteia nu a fost întâmplător și spun că „două mașini negre” care au fost acolo nu au mai fost „găsite niciodată”.

Americanii Robin și Jack Firestone au declarat că au văzut cele două mașini când au intrat în tunelul din Paris la doar câteva minute după accidentul fatal în care Lady Di, Dodi Fayed și șoferul Henri Paul și-au pierdut viețile.

Aceștia au afirmat că au încercat, în repetate rânduri, să spună poliției ceea ce au văzut, însă declarațiile lor erau atât de controversate încât autoritățile franceze și britanice nu le-au urmărit.

Familia Firestone se afla într-un taxi, alături de fiul lor în vârstă de 11 ani, când au văzut Mercedesul în care se afla Diana, distrus.

Robin, acum în vârstă de 63 de ani a văzut două mașini „formale” care au oprit în fața celei în care era Prințesa Inimilor.

Au rămas întipărite în mintea mea până în ziua de azi”, a declarat femeia pentru Express.

Nu puteam să înțeleg de ce se aflau acolo. Arătau în neconcordanță cu ceea ce se întâmplase acolo. Am văzut acele mașini negre și trebuie să fi intrat în fața mașinii Dianei”, a mai spus Robin.

Descriind autovehiculele ca „nici măcar negre, ci întunecate”, a completat: „Erau parcate ciudat și nu îmi amintesc să fi văzut pe cineva în ele. Cele două mașini trebuie să fi mers în fața vehiculului Prințesei Diana”.

Au îngropat toate referințele cu privire la ele, dar s-au aflat acolo”, a mai spus Robin Firestone.

Autovehiculele au fost văzute și de avocatul britanic Gary Hunter, care a simțit că una dintre misterioasele mașini o „ascundea” pe a doua, care ar fi putut să lovească Mercedesul Dianei.

Americanii nu au realizat că victima era Prințesa de Wales până a doua zi dimineață.

Imadiat au contactat autoritățile franceze pentru a le spune despre mașinile negre, însă susțin că ofițerul i-a îndepărtat afirmând că au avut parte de „destui martori”.

Am fost șocați. Una dintre cele mai faimoase femei din lume a fost ucisă și eu nu vor să vorbească cu martorii”, a spus Robin.

În următoarele zile, familia Firestone a încercat în repetate rânduri să dea o declarație la poliție, însă de fiecare dată au fost ignorați.

„A fost clar că francezii și englezii nu au vrut să îmi audă mărturia și trebuie să te întrebi de ce. Nu cred că moartea Dianei a fost un accident, iar acțiunile autorităților mă fac să cred asta mai mult ca oricând”, a afirmat Robin Firestone.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter