Matthew McConaughey, abuzat sexual în adolescență: „Nu m-am simțit vreodată o victimă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 22 octombrie 2020, 16:03
Matthew McConaughey a dezvăluit în autobiografia „Greenlights”, lansată în urmă cu două zile, că a fost abuzat sexual în adolescenţă. 

Actorul Matthew McConaughey, în vârstă de 50 de ani, a lansat în data de 20 octombrie 2020 cartea „Greenlights”, în care vorbește despre momentele care i-au marcat viața și lecțiile pe care le-a învățat. Starul american a povestit despre relația tumultoasă dintre părinții săi, care au divorțat și s-au căsătorit de mai multe ori, despre carieră, precum și despre căsnicia lui cu Camila Alves, femeia pe care o iubește de 14 ani și mama celor trei copii ai săi.

Citește și: Whitney Houston ar fi fost abuzată sexual în copilărie de verișoara sa

Matthew McConaughey, victima abuzurilor sexuale în adolescență

Matthew McConaughey, câștigător al premiului Oscar pentru rolul interpretat în „Dallas Buyers Club”, a făcut public și faptul că a fost abuzat sexual în adolescentă de mai multe ori. El a dezvăluit că primul act sexual din viața lui nu a fost consimțit.

„Am fost şantajat să fac sex pentru prima dată la vârsta de 15 ani. Eram sigur că voi merge în iad pentru că întreţin relaţii sexuale înainte de căsătorie. Astăzi, sunt mai degrabă sigur că sper că nu e cazul”, a mărturisit actorul, potrivit Libertatea.ro.

Citește și: 8 vedete și dramele care le-au marcat viața

Matthew McConaughey a mai dezvăluit că a fost „molestat de un bărbat la vârsta de 18 ani”, după ce a fost lovit şi a rămas inconştient în spatele unei dube. Totuși, el a refuzat să rămână în rolul de victimă: „Nu m-am simţit vreodată o victimă. Am multe dovezi că lumea conspiră pentru a mă face fericit”.

Sursă foto: Profimeda

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter