Meghan Markle este însărcinată? Ce a făcut recent ducesa?

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 noiembrie 2020, 16:34

Potrivit revistei mexicane Hola!, citată de Click!, Meghan Markle (39 de ani) ar putea fi din nou însărcinată. Ducesa de Sussex a devenit mamă pentru prima oară în luna mai a anului 2019.

Fosta actriță și Prințul Harry (36 de ani) au împreună un fiu, Archie Harrison, în vârstă de un an și jumătate. La începutul anului acesta, perechea s-a separat oficial de familia regală a Marii Britanii.

În luna iulie, cuplul s-a mutat în Santa Barbara, la 100 de mile de Los Angeles. În ciuda rupturii de familia regală britanică, perechea continuă să onoreze valorile sale.

În data de 11 noiembrie, când britanicii aniversează Ziua Comemorării, Meghan și Harry au susținut o comemorare a eroilor de la distanță, din cimitirul național din Los Angeles.

Meghan Markle este însărcinată? Ce a făcut recent ducesa?

De curând s-a speculat că ducesa ar fi însărcinată pentru a doua oară. De ce? Fiindcă Meghan a cerut Înalții Curți de Justiție din Marea Britanie să schimbe data de judecată în procesul pe care l-a intentat împotriva grupului Associated Newspapers.

După ce a analizat motivele confidențiale, judecătorul a acceptat solicitarea. Astfel, judecata s-a amânat cu mai mult de un an, din octombrie 2020, în ianuarie 2022.

De aici au apărut suspiciunile. Mai mult decât atât, în Ziua Comemorării, Meghan a fost fotografiată într-un palton negru accesorizat cu o curea în partea superioară a taliei.

Trustul Associated Newspapers, dat în judecată de cuplul regal

Prințul Harry și Meghan Markle au dat în judecată tabloidul britanic Mail on Sunday și întreg trustul din care acesta face parte, Associated Newspapers, pentru publicarea unei scrisori redactate de Ducesă pentru tatăl ei.

Prințul Harry susține că scrisoarea a fost publicată „într-o manieră descompusă intenționat” pentru a manipula cititorii, adăugând că anumite părți din scrisoare au fost omise pentru a „masca minciuni” pe care tabloidul le „perpetuează de mai bine de un an”.

Demersul legal este finanțat din fondurile private ale cuplului, iar orice sumă câștigată în urma procesului va fi donată organizațiilor caritabile ce luptă împotriva hărțuirii.

Publicația Mail on Sunday a răspuns declarației Ducelui: „Mail on Sunday își susține materialul și se va apăra viguros.

În mod special, negăm categoric acuzațiile referitoare la modificarea scrisorii ducesei pentru a-i altera semnificația”.

Ulterior acestor informații, tatăl Ducesei a admis că el a fost cel care a dat publicității doar anumite fragmente din scrisoare, altele părându-i-se mult prea dureroase.

Foto: Profimediaimages.ro / Captură YouTube

Citește și:

Emma Roberts suferă de endometrioză: „Mi s-a confirmat că nu eram dramatică”

Raluca Pastramă, mesaj în mediul online, după divorțul de Pepe: „Suntem testați”

Dan Bittman, atac dur la adresa Andreei Esca în problema COVID-19: „Cred că și-a înscenat boala!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter