Meghan Markle este însărcinată? Cele mai recente imagini cu ducesa de Sussex

De Unica.ro, pe

Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) au fost recent fotografiați de paparazzi ieșind cu actrița Katharine McPhee și cu producătorul de muzică David Foster.

Cuplurile au luat cina la restaurantul Lucky’s Steakhouse din Montecito, Santa Barbara, oraș în care ducii de Sussex și-au achiziționat recent o locuință.

Meghan Markle este însărcinată? Cele mai recente imagini cu ducesa de Sussex

Meghan a optat pentru o pereche de pantofi cu toc de culoare portocalie, pantaloni negri și un palton nude. Imaginile i-au făcut pe fanii perechii să speculeze că fosta actriță ar fi din nou însărcinată.

Imaginile în GALERIA FOTO de mai sus!

„Este din nou însărcinată? ; Jacheta nu a fost casual. A fost strategic pusă pentru a da impresia că ascunde o posibilă sarcină. Fiecare mișcare pe care această femeie o face este calculată pentru a o menține relevantă.

A arăta dezordonat a fost o mișcare din partea ei ; „O jachetă mare, deci Meghan este din nou însărcinată. Arată așa de bine”, au fost câteva dintre comentariile din mediul online, relatează Verdict.ro.

Unde vor petrece Meghan Markle și Prințul Harry sărbătorile?

Potrivit presei internaționale, Meghan și-ar dori să petreacă sărbătorile anului acesta în Statele Unite ale Americii, deși perechea ar fi urmat să se alăture familiei regale.

„Meghan vrea să organizeze primul Crăciun în noua casă, alături de mama ei. Este foarte fericită și plănuiește să se bucure de toate tradițiile cu care a crescut. Printre acestea se numără și gătitul”, a spus o sursă, pentru publicația Mirror.

Perechea s-a mutat recent în Santa Barbara, la 100 de mile de Los Angeles. Proprietatea are 1734,5 metri pătrați și i-a costat pe duci nu mai puțin de 14,65 de milioane de dolari.

Vânzătorul, un om de afaceri rus, Sergey Grishin, a cumpărat proprietatea în anul 2009 cu 25,3 milioane de dolari și a încercat să o vândă cu 34.

Construită în 2003, locuința în stil mediteraneean include, pe lângă numeroasele dormitoare, living-uri, bucătării și băi desigur, o bibliotecă, o sală de fitness, două saune separate (una uscată, una umedă), un lift, o piscină, sală de biliard, cramă, teren de tenis și cinema.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Lavinia Pîrva, despre fiul ei Alexandru: „Ziua mă solicită foarte mult”

Otniela Sandu nu a mers până la 4 ani. De ce afecțiune a suferit? „A fost un șoc pentru ai mei”

Chris Simion – Mercurian, despre pandemie și vindecarea de cancer: „Viața este pe zile”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter