Meghan Markle, furioasă că nu mai poate folosi cuvântul „royal” în brandul său

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 24 februarie 2020, 11:46
Meghan Markle și Prințul Harry au vrut să utilizeze în continuare brandul Sussex Royal după ce au părăsit Familia Regală, însă Regina a interzis acest lucru. Iar asta a înfuriat-o pe fosta actriță americană.

Potrivit The Mirror, Meghan le-a spus prietenilor ei că nu există niciun impediment legal pentru a nu mai foloseasi brandul regal, cu toate că Regina Elisabeta le-a interzis.

Cuplul spera să poată folosi în continuare numele, pentru care se crede că au cheltuit o sumă mare de bani pentru a-l putea comercializa.

Însă monarhul britanic a pus piciorul în prag și le-a spus că nu au voie să îl mai utilizeze pentru proiectele lor. Această decizie nu a fost deloc pe placul ducilor.

Cuvântul „royal” „nu ar fi trebuit să fie o problemă în primul rând și nu e ca și cum ar vrea să intre în comerțul de tricouri și stilouri”, scrie Daily Mail.

Meghan spune că a terminat cu drama și nu mai are loc în viața ei pentru persoane care spun nu se poate și același lucru face și Harry”, a spus o sursă pentru publicația britanică.

Mai mult, ducesa susține că a ales numele Sussex Royal pentru „a proteja numele regal, nu pentru a profita de pe urma lui”.

Prietenii susțin de asemenea că Meghan a afirmat că „succesul este inevitabil”, indiferent dacă pot folosi sau nu numele Sussex Royal.

A spus că indiferent de nume, Harry și Archie au sânge regal și nimeni nu le poate lua asta. Ca familie întotdeauna vor fi considerați regalități”, a mai spus sursa citată.

Ea (Meghan) spune că ei știu care sunt adevăratele lor intenții și că asta este tot ce contează”, a completat aceasta.

Odată ce vor renunța definitiv la funcțiile de seniori ai Casei Regale britanice, cei doi își vor lansa propria organizație non profit.

Prietenul ducilor a mai spus că Archie este motivul pentru care Harry și Meghan fac ceea ce fac și sunt determinați să creeze o lume mai bună pentru el.

Data oficială pentru „Megxit” a fost anunțată de Palatul Buckingham: 31 martie.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter