Meghan Markle îi dă lecții de actorie Prințului Harry

De Oana Savin, pe
Meghan Markle a început să îi dea lecții de actorie soțului ei pentru a-l ajuta pe acesta să își îmbunătățească prezența pe scenă și pentru a deveni la mai bun la discursuri.

Fosta actriță devenită ducesă îi dă lui Harry cursuri de dramă, îi scrie discursurile și îi spune ce să facă când urcă pe scenă, susțin surse din apropierea celor doi citate de Mirror.

„Se vede că ducele este mult mai relaxat pe scenă. Obișnuia să aibă emoții și să fie rușinos. Acum este încrezător, folosește întreaga scenă și își învață replicile astfel că nu mai are nevoie de notițe”, a spus sursa citată.

Prințul și-a testat aptitudinile miercurea trecută când s-a adresat unui public numeros cu ocazia „WE Day UK”, o schemă care ajută tinerii să fie o parte pozitivă a schimbării sociale pozitive.

El chiar și-a tras soția pe scenă, moment în care sala a izbucnit în aplauze.

Meghan Markle a devenit cunoscută publicului larg odată cu rolul său din serialul „Suits”. A apărut în acest show de televiziune timp de șapte ani, înainte de a renunța la actorie pentru a se concentra pe îndatoririle sale regale.

Influența Ducesei de Sussex asupra Prințului Harry se întinde pe mai multe aspecte ale vieții lui. Harry s-a retras de la tradiționala vânătoare a Familiei Regale, așa-numita „Boxing Day”, pentru a nu o supăra pe soția sa, care este o mare iubitoare de animale. De asemenea, Meghan îl ajută să își îmbunătățească stilul vestimentar și să renunțe la fumat.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter