Meghan Markle nu se va întâlni cu sora sa vitregă, Samantha

De Oana Savin, pe
Meghan Markle nu se va întâlni cu sora ei vitregă, Samantha, care călătorește spre Marea Britanie pentru a vorbi cu ducesa de Sussex despre starea de sănătate a tatălui lor, susține un prieten de-al fostei actrițe americane.

Soția prințului Harry „nu se va coborî la acest nivel” și nu se va întâlni cu Samantha, iar aceasta din urmă se „păcălește singură” dacă crede că va avea loc o reuniune, a declarat un prieten de-al lui Meghan.

Potrivit sursei citate, ducesa și sora sa vitregă nu sunt deloc apropiate, astfel că nu există nicio posibilitate ca cele două să se întâlnească.

Afirmațiile vin la scurt timp după ce Samantha a spus că vă călători spre Marea Britanie pentru a o confrunta pe Meghan în legătură cu sănătatea tatălui lor, Thomas Markle.

Citește și: Modul ciudat în care Catherine Zeta Jones și Michael Douglas și-au serbat zilele de naștere

Meghan și Samantha nu au o relație bună

Nu există nici cea mai mică șansă ca Meghan să se înjosească și să se întâlnească cu sora ei vitregă. Samantha se păcălește singură dacă crede că există vreo posibilitate să o vadă pe Meghan sau pe altcineva din familia regală”, a declarat sursa pentru Daily Mail.

Meghan și Samantha nu sunt deloc apropiate, nu au fost și nici nu cred că vor fi, mai ales după ce Samantha a jignit-o”, a mai spus prietenul ducesei de Sussex.

Potrivit acestuia, Meghan are alte lucruri de care trebuie să se ocupe, inclusiv să găsească o locuință pentru mama ei, Doria Ragland, pentru momentele când vine să petreacă mai mult timp în Anglia.

Samantha și Thomas Markle (74 ani) au făcut mai multe declarații publice cu privire la Meghan, prințul Harry și familia regală.

Pe de altă parte, ducesa a ales o tăcere demnă și se pare că nu a mai vorbit cu tatăl ei de la nunta sa cu Harry ce a avut loc pe 19 mai.

Tăcerea sa a iritat-o pe Samantha, care a încercat să aranjeze o întâlnire cu sora sa, potrivit publicistului acesteia, Rob Cooper.

Citește și: Gestul făcut de Meghan Markle care a stârnit sute de reacții pe internet

Samantha Markle merge în Marea Britanie. După ce a încercat de nenumărate ori să aranjeze în privat o întâlnire cu Ducesa de Sussex pentru a discuta despre sănătatea tatălui lor în vârstă de 74 de ani, Palatul Kensington a refuzat să răspundă”, a scris Rob pe Twitter.

Mă tem că Meghan nu știe nimic despre aceste încercări și să facem totul public este singura opțiune care ne-a rămas. Samantha se află în prezent în Europa, la un zbor depărtare. Acest lucru nu trebuie să fie făcut public, am fi preferat să ținem totul în privat. Samantha vine în Regatul Unit săptămâna aceasta, vă place sau nu”, a mai scris Cooper.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter