Meghan Markle vrea să schimbe percepția oamenilor cu privire la femeile care au născut

De Bianca Prangate, pe

Nu e pentru nimeni un secret că societatea pune o presiune imensă pe femei să piardă în greutate imediat după naștere – iar presiunea este de zece ori amplificată când e vorba de vedete.

După ce femeile trec prin atâtea provocări în timpul sarcinii și nașterii, ultimul lucru pe care au nevoie să îl audă este că trebuie să slăbească. Din fericire, Meghan Markle și-a propus să schimbe acest lucru, potrivit US Weekly. O sursă anonimă a povestit că ducesa vrea să schimbe percepția generală care spune că trebuie să fii slabă pentru a fi frumoasă.

Momentan, ea se concentrează pe sănătatea ei, mai exact pe practicarea zilnică de yoga și meditație din Frogmore. Ba mai mult, aceeași sursă a spus că Meghan l-a învățat și pe Prințul Harry câteva mișcări de yoga.

Ducesa nu este nevoită în prezent să ia parte la vreun eveniment, dacă nu dorește. Cu toate astea, ea a fost recent la premiera filmului „The Lion King”. La premieră, Meghan a arătat absolut superb, fără să se conformeze standardelor absurde care dictează că femeile trebuie să fie ca trase prin inel imediat după naștere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter