Meghan Markle, prima apariție publică după ce a devenit mamă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 09 iulie 2019, 15:59
La o lună de la nașterea fiului ei, Archie Harrison, Meghan Markle a participat la tradiționala paradă “Trooping the Colour”, alături de ceilalți membri ai familiei regale. 

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a sărbătorit în mod oficial împlinirea vârstei de 93 de ani prin tradiționala paradă “Trooping the Colour/ Salutul culorilor”, un eveniment cu tradiție în familia regală britanică. Încă din 1748 aniversarea unui oficial britanic este celebrată în luna iunie, printr-o paradă pe străzile Londrei. Aniversarea Reginei, el mai vârstnic suveran în viaţă din lume, este şi ziua naţională a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Meghan Markle prima apariție publică după naștere

Cu această ocazie, Meghan Markle s-a alăturat familiei regale chiar dacă este în concediu de maternitate, aceasta fiind prima ei apariție publică de când a devenit mamă. Acest eveniment este unul deosebit pentru Ducesa de Sussex, ținând cont de faptul că tot de la balconul Palatului Buckingham a salutat pentru prima oară publicul în calitate de soție a Prințului Harry.

Meghan, îmbrăcată într-o rochie bleumarin, marca Givenchy, accesorizată cu o pălărie Noel Stewart şi o poşetă în aceeaşi nuanţă, a plecat cu trăsura de la Palatul Buckingham, împreună cu Ducesele de Sussex, Ducesa de Cambridge și Ducesa de Cornwall.

Regina Elisabeta a Marii Britanii este născută pe data de 21 aprilie, însă aniversarea oficială are loc în fiecare an în a doua sâmbătă din luna iunie. Dintr-o caleașcă, aceasta a salutat zecile de mii de oameni strânși veniți la paradă.

Evenimentele speciale continuă în familia regală cu ziua Prințului Filip, care împlinește astăzi 98 de ani. Acesta își va sărbători ziua într-un cadru privat. Problemele de sănătate din ultimii ani l-au ținut departe de viața publică pe consortul Reginei Elisabeta.

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter