Meghan Markle și Prințul Harry nu vor petrece Ziua Îndrăgostiților împreună

De Oana Savin, pe
Meghan Markle și Prințul Harry nu își vor petrece împreună Ziua Îndrăgostiților, și asta pentru că ducele de Sussex este nevoit să plece în Norvegia cu treburi oficiale, în timp ce soția sa va rămâne acasă, în Marea Britanie.

Palatul Kensington a anunțat, pe Twitter, că Prințul Harry, în vârstă de 34 de ani, va vizita o tabără de antrenament din interiorul Cercului Arctic pe data de 14 februarie.

Potrivit comunicatului oficial, ducele se va afla acolo pentru a celebra cea de a 50-a aniversare a Exercise Clockwork din Bardufoss, numele tradițional al exercițiului anual de iarnă executat de Marina Regală, marinarii regali și piloții.

Ducele de Sussex va întâlni personalul ce locuiește și se antrenează în acea bază, va vedea echipamentul pentru vreme severă și va discuta cu experți în aeronautică și ingineri”, se arată în comunicatul Palatului Kensington.

Ducesa de Sussex, care este însărcinată în șase luni, nu îl va însoți pe Harry întrucât vizita va include petrecerea te timp în unul dintre „cele mai periculoase medii”.

Meghan va naște primul său copil în primăvara acestui an, însă data exactă nu a fost făcută publică.

Noul bebeluș regal va fi al 10-lea în linia succesiunii la tron, însă nu va primi titulatura de Prinț sau Prințesă. Cel mai probabil va deveni Lord sau Lady.

Meghan Markle și Prințul Harry al Marii Britanii s-au căsătorit anul trecut, pe data de 19 mai, evenimentul fiind urmărit de întreaga lume.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter