Meghan Markle și Prințul Harry, prinși cu minciuna în scandalul cu familia regală britanică

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 28 iunie 2021, 13:38

Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) au revenit în atenția tabloidelor internaționale. După ce spuseseră, în celebrul interviu al lui Oprah din luna aprilie, că Prințul Charles nu i-a mai finanțat din momentul plecării de la casa regală britanică, acum ies la iveală detalii care arată Harry și Meghan au mințit în legătură cu acest subiect.

Prințul Harry îi mărturisea lui Oprah că familia regală a încetat să-i finanțeze începând cu prima jumătate a anului 2020. Recent, în urma unor date legate de situația financiară a Prințului Charles, s-a aflat că el a continuat să ajute financiar cuplul Harry-Meghan. Banii pentru ducii de Sussex au venit din fondul în valoare de 4.4 milioane de lire sterline al reședinței lui Charles, Charles House, potrivit BBC.

Citeşte şi: Jennifer Aniston a vorbit despre relația ei cu primul soț, Brad Pitt

Citeşte şi: Meghan Markle și Prințul Harry sunt, de fapt, veri

Citeşte şi: VIDEO Jennifer Lopez și Ben Affleck, primul sărut pasional în public după reîmpăcare

Citeşte şi: Emily Ratajkowski, criticată dur pentru modul bizar în care își ține copilul în brațe

 

Prințul Harry și fratele său, William au primit o moștenire în valoare de 13 milioane de lire sterline de la mama lor, Prințesa Diana. Mai mult. Harry are în cont și multe alte milioane de lire sterline de la străbunica lui, mama Reginei Elisabetei a II-a. De asemenea, în timpul carierei de actriță, Meghan Markle ar fi fost plătită cu 50.000 de dolari per episod pentru serialul “Suits”.

Prințul Harry s-a angajat în primăvara anului 2020

Ducele de Sussex s-a angajat, în luna martie, în cadrul firmei BetterUp Inc, companie specializată în practici care susțin menținerea sănătății psihice.

Co-fondatorul și CEO-ul Alexi Robichaux spunea atunci că Prințul Harry va extinde munca pe care el a depus-o în ultimii ani pentru a educa întregi comunități asupra importanței fitness-ului mental preventiv și asupra potențialului uman din întreaga lume.

„Cred cu tărie că focusul și prioritizarea fitness-ului mental deblochează potențialul și oportunitățile pe care nu știam că le avem”, a declarat Prințul Harry marți, 23 martie 2021. „După cum spun Comandourile Marinei Regale: «Este o stare de spirit». Cu toții avem asta în noi. Să fii conectat la gândurile tale și să ai o structură de susținere în jurul tău sunt critice în descoperirea propriei tale versiuni de performanță. Ce am învățat din propria experiență este puterea transformării durerii în scop”, explica Prințul Harry, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter